Gerbiler

Publicerad 2013-01-28 12:34:00 i Allmänt,

Visste ni att jag har gerbiler? haha, det är kanske inte så många som vet det, men jo det har jag! Mi&My
Mi är grå och snäll My är gulvit och mindre snäll :) Men söta är dom ju med förståss och är inte till så mycket jobb! Måste väl skriva om dom också då ja skriver om allt möjligt annat konstigt. 
Vi var egentligen påväg när vi just flyttat in hit i Åbo för att skaffa fiskar till mitt akvarie jag fick med hemifrån. Vi for då till djurbutiken och kollade på fiskar. Sen såg jag på alla priser att herrigud hur dom är dyra! Växterna och prydnaderna var ju inte så billiga heller, sen slo det mej att jag kommer ändå aldrig orka rengöra akvariet, det har jag aldrig orkat då vi haft fiskar hemma i ekenäs, pappa har gjort det ungefär och sen samlas det bara massa alger när solen lyser in som e så jobbiga att få bort. Så vi får och se på "billigare" alternativ. Såg några unga gerbil honor. Robin hade hemma hos sig en bättre bur för gerbiler + saker eftersom de hade haft hamster förut. Vi bestämde oss att det blir lättare och billigare med gerbil, dock måsta vi ta 2st för de trivs inte ensamma men det gjorde inget. Hade ändå länge viljat ha gerbiler så jag ahde läst ganska mycket om hur man skötte dom. Så vi kom hem med 2 gerbiler istället för akvariefiskar ! :) Och nej, katterna äter inte upp dem. Dom kanske skulle vara lite sugna, men nej. Nu bryr dom sig inte så farligt mycket om dom längre, ibland kan dom leka med dom från andra sidan och skrapa på glaset, eller om man ska städa buren eller annars bara peta där nånting så är Lucy där direkt och tittar in i buren, men hon vet att hon inte får röra så hon bara ser med stora ögon. Ensam vågar jag försåss inte lämna dom med varann så att buren är öppen!
 
My
 
Mi
 

Smile

Publicerad 2013-01-28 12:16:00 i Allmänt,

Vaknade idag igen med mycket energi! Vet ite varför, men har varit på extra bra humör de här senaste dagarna :) Allt tycks bara gå bra just nu. När jag skulle öppna kylskåpet för att ta nånting att äta så for humöret kanske lite neråt, kylskåpet var helt tomt! Vi har absolut ingenting, usch vad sånt äär störande. Nåja, får väl nöja mig med kokt spagetti med smör och ketschup.. Får verkligen fara och köpa mat idag! Jag har också super lust att baka nånting ! Kanske blir det ikväll, får se om jag har humöret kvar då ännu hehe. Daimkaka sku va supergott. Det var faktist ganska längesen jag bakade nånting. Har också lust att göra nån lite mer "invecklad" maträtt som tar lite längre tid, har sån lust att bara pyssla i köket :) men det beror helt på hur sent allt blir, när Robin slutar och förståss om Minéa tillåter det. 
Tror jag idag skall städa upp Minéas klädskåp ännu en gång. Ta bort för små kläder och ta fram de lite större. Hon hade just storlek 50 och idag har hon för första gången på sig en 68ans dräkt! Den är ju förståss lite stor, men hon är ju så jätte lång för sin ålder så längden var ju bra. Smal är hon för sin längd så bodyn som är 56 går vissa ännu, de andra tar jag nog bort, 62ans storlek är nog passligast på bodyn. Det går verkligen snabbt! 
Tur att hon ännu har någolunda mycke 68ans kläder när dom tydligen snart skall börja användas, fast mer skulle vi nog borda fara och köpa så småningom :) 
 
 
 
 

Söndags Pizza

Publicerad 2013-01-27 18:51:00 i Allmänt,

På dagen idag har jag inte gjort så mycket.
På kvällen kom robins mamma, styvpappa och lillebror på besök, så det blev en snabbstädning. 
När de var här åt vi pizza (koti pizza) och pojkarna spelade. Vi väckte Minéa från hennes sömn som inte var en så jätte bra idé för hon var på dåligt humör och bara skrek. Nu har hon äntligen lugnad ner sig så snart blir det bad och sen gissar jag att det är gonatt för damen! Själv kanske jag och Robin sir CSI :)
Talade med mamma i telefonen idag och vi bestämde att jag och Min´´ea kommer ensamma till ekenäs ren på fredagen. På Lördagen kommer Robin dit också, sen på söndagen är det dop! hujs.
Tack Emmy för att du la upp en så snygg film på mig på din blogg btw...:D 
http://www.pemii.blogspot.fi/
 
Till Tanja för hon ville se lägenheten, här är vardagsrummet (en del) ;)
Syskonkärlek!
 

Veckoslut!

Publicerad 2013-01-26 18:28:00 i Allmänt,

Robin har varit SJUKLING så jag smittade visst ner honom i misstag så har haft fullt upp med 2 barn. 
Igår hade vi en rolig Fredag kväll när Robin var frisk, blev tacon (igen..........................), choko och film. That's my boy, den var faktist ganska bra, eller rolig ivarjefall! :)
Idag skulle vi till skanssi och gå lite men på vägen stannade vi i kodin ykkönen, inte min favorit butik hehe. Vet inte men den är på något sätt så tråkig, finns int riktigt "krims" i min smak, och om de e något man skulle kunna tänka sig är det hur dyrt som helst. När vi var påväg till skanssi, fick vi vända hemåt iställe för Robins störande bil hade fel igen så det blev inget av det. Lagade mat (pasta och skinksås) och nu blir de film! Får väl nöja mig med det! Fast det passar mig riktigt bra också :)
 
 
 

Pigg!

Publicerad 2013-01-24 13:59:00 i Allmänt,

Vaknade på morgonen av att jag var jätte pigg, det var jätte skönt! Började morgonen med att stiga upp ca 8.30, dukade fram morgonmål åt Robin och mej för han hade inte stigit upp ännu. När han for till skolan, så vilade jag och Minéa en stund. Hon fick inte riktigt sömn så ja satt ut henne ca 12 tiden. När som sov han jag göra nästan hur mycket som helst! Hoppade i duschen, städa lite, mös med katterna, diskade och nu ligger tillochmed lasagnen i ugnen ;) Har ingen aning varifrån den energin kom! Minéa är vaken och är hur snäll som helst så vi tar det lugnt och myser lite framför datorn, senare kanske TV ifall det kommer nånting o så väntar vi tills pappa kommer hem (:
Gulle<3

Gammalt

Publicerad 2013-01-23 14:22:00 i Allmänt,

Såg lite gamla bilder frå 2008-2011 jag bara måste lägga upp :) hata int mej! :D huh vilka fina minnen <3
 
 
 
 
 

tråkigt

Publicerad 2013-01-23 13:10:00 i Allmänt,

Har varit sjuk, inte roligt. Spysjuka, 39 gradersfeber som högst.. Men som tur är jag frisk nu! Var så svag i hela kroppen att jag inte kunde göra typ nånting bara ligga i sängen, tur så har jag min älskade pojkvän som skötte om mej o Minéa så jag fick sömn! Han hämtade också dricka, saftsoppa åt mej o var hemma från skolan så jag kunde vila. Utan honom skulle jag nog inte vara frisk ännu. Så tack gulle <3 Hoppas bara inte han blev smittad..
 
Har idag igen en såndärn extra tråkig dag. Det finns inget att göra, Minéa sover, Robin är på jobb, slipper ingenstans.. Det som finns att göra skulle jag inte alls orka med som tex vika kläder, men det orkar jag absolut inte med just nu, det är ett som är säkert! :P Ja hm, blir väl film. 
 
Tuffis ;)
beredd på att fara ut och sova :)
 
 

Shopping

Publicerad 2013-01-21 16:50:00 i Allmänt,

Vaknade lite tidigare idag för att fara på lite shopping med Minéa och hennes fammo.
Hon hämtade oss 10 tiden och sen for vi iväg. Vi hittade massa söta baby kläder man bara ville köpa, men nu så var vi efter dopkläder, int annat. Hittade till Minéa att ha på efter kyrkan en rosa klänning med rosetter, snygga strumpbyxor, svarta skor, 2st vita bodyn att ha under den riktiga dopklänningen ifall det blir kallt i kyrkan, sen fick hon ju ändå lite extra.. 2st pyjamasar för det har hon inte så mycket av för dom börjar bli korta en med hello kitty och en med bamse, hon fick också en dräkt med huva. Till mig själv köpte jag klänningen jg skall ha till dopet, strumpbyxor, rosa halsduk, rosa armband och en väst, Vet nu vad jag skall ha på mig, äntligen ! Fast skor har jag inte ännu någon aning.. Prästen ringde också idag så allt börjar ordna sig :) När vi hade shoppat ltie blev det kinamat, så man blev mätt som bara vad! Slutade shoppandet med lite latte. Minéa var hur duktig som helst i köpcentret, så man kan absolut göra om det + att de hade nya fina skötrum där som det fanns allt man behövde och stort var det. Nu ligger hon ute och sover så man får vila lite benen och hon får sova ordentligt eftersom hon ite riktigt kunde sova ordentligt där med så mycket olika ljud och lampor.

 
Tvätta sig fin måste man ju göra före man far på shopping!
God morgon!
 
 

Städning

Publicerad 2013-01-20 12:41:00 i Allmänt,

Igår for vi till Robins mamma på middag, vi åt thaimat och till efterrätt glass :) Sen fick vi en kärra till Minéa som man kan ha om man tex far i något shoppingcenter, en som är lite mindre och lätt att styra. När vi kom hem igen hade jag och min syster lite spa. Hon fick ansiktsmask, sen hade vi båda fotbad, Katten Lily ville också vara med. Efter det sjöng vi singstar igen, men denhär gången abba, haha! 
Idag är det städdag, vi har städar lägenheten och håller på att tvätta massa kläder + lakan och täcken med KATTPISS. Usch.
 

 ?!
 
 
 
 

Syskonen och hälsa på

Publicerad 2013-01-19 11:51:00 i Allmänt,

Igår kväll kom mina småsyskon från Ekenäs hit på besök, dom är här ända till Söndagen. 
När dom kom hit så började vi med att laga mat, gissa vad det blev?! Jo Tortillas IGEN. Nej, jag äter det inte hela tiden men det har nog blivit här på senaste tid ganska mycket.. :D Men det är ju så gott. 
När vi ätit sjöng vi singstar och åt lite annat gott. Vi hade roligt.
Sen bäddade vi och dom andra blev och se på film medan jag for och lägga Minéa och sova.
När jag vaknade var det helt super kallt ute! Det visade -26, då kändes det faktist bra att kunna fara och krypa under det varma täcket igen och somna om. Senare några timmar framåt från att jag vaknade första gången åt vi med mina syskon morgonmål, Robin stackarn hade hamnat fara på jobb i det kalla vädret och frös säkert nästan ihjäl då han for med sin bil ända till pargas typ utan värme :( 
Nu sitter vi och spelar lite, får se vad vi hittar på senare!

 

17.1

Publicerad 2013-01-18 12:24:00 i Allmänt,

Igår hade jag och Robin månadsdag, så vi tänkte nu fira lite smått och äta lite lyxigare. 
Det Blev ugnslax med soltorkade tomater, pesto, fetaost, räkor och en gräddig sås. Till laxen åt vi ugnspotatis med 2 st dippar, en american och en som vi smaksatte själv med citron och räkor. Såklart måsta vi ju ha efterrätt också som blev vitchoklad mousse, nam. 
När vi ätit var det att föra Minéa och bada sen fick hon fara och sova och vi såg på CSI (som vanligt) + åt godis. 
När vi for till butiken hade vi Minéa med oss för första gången, det gick hur fint som helst. Hon låg där hur snällt som helst :)
Senare borde min lillebror och syster komma hit på besök !
 
 

Badkväll

Publicerad 2013-01-15 13:08:00 i Allmänt,

Igår hade Minéa badkväll! Vi tog lite söta foton som jag bara måste lägga upp! :)
 
   Efter badet var det skönt att somna i mammas och pappas säng :)
 
 
 

Lina på Besök! <3

Publicerad 2013-01-15 13:01:00 i Allmänt,

Hade idag ett snabbt besök av min barndomsbästis Lina. Det var jätte roligt att träffa henne igen, eftersom vi tyvärr inte hinner träffas så mycket. Vi talade lite gamla konstiga, pinsamma och roliga minnen. 
Känner mig alltid som ett barn igen när jag är med henne, haha! 
Tyvärr sov Minéa så Lina fick int se henne så bra, bara när hon låg i vagnen. Vi tof också jätte "snygga" bilder :D Fick ivarjefall ett gott skratt idag!

Blev en lite tidigare väckning idag, för jag skulle på efterkontroll kl 10.00. 
Allt var bara bra med mig och jag hade återhämta mig fint efter förlossningen. 
Minéa och Robin var ju förståss med. Minéa tyckte det var roligt att vara till läkaren igen, hon blev så glad när hon var där så hon satt och skrattade och "talade" jätte högt! Det kom t.om en skilld läkare och hälsa på henne när hon var så söt :) 
Kommer att vara ganska länge ensam med Minéa och kattona idag tror ja eftersom Robin efteråt for på jobb, han borde vara här ca. kl 18. La Minéa ut och sova också, så det betyder att jag misstänker att jag kommer ha ganska mycket tid för mig själv idag, Lilla damen trivs så bra att sova ute så de kan ta ganska länge :)

 
Katten Lily och Lina <3

Dopet närmar sig

Publicerad 2013-01-14 13:32:00 i Allmänt,

3.2 är dopet, visst är det ännu en bit dit men det går ju så himla snabbt! Vi har nog ungefär allt under kontroll. 
Vi har bokat församlingshemmet, där det blir kaffe efter att vi varit i kyrkan. Dopet kommer att vara i Ekenäs. Det kommer ganska mycket folk så det finns inte så mycket utrymme för vänner, så dom ända som kommer är vår släkt + gudföräldrarna. 
Vi har redan get ut uppgifter vem som skall baka vad. Det skall finnas smörgåskakor, bullar, torrkakor, kex, Gräddtårta och säkert massa annat. Dopklänningen har vi också fått. Det fanns inte så mycket att göra för mig och Robin, men det vi skall göra går ju inte så bra. Haha. Vi har ingen präst ännu, vi vet inte hur vi ska göra i kyrkan osv, men det ordnar väl sig, dom sa ju från kyrkan att dom skulle ringa upp igen lite senare, men det skulle vara bättre att få veta lite mera nu! 
Det jag mest har problem med är VAD SKALL JAG HA PÅ MIG? Tur så är jag inte den ändå som har det problemet, Minéas gumor Emmy har samma problem. Det är ju så mycket enklare att vara man, då sätter man ju bara kostym på sig ungefär, visst kan det vara dyrt, men mycket enklare + att man kan ha den kostymen flera gånger! 
Vet int ens vad man skall ha på sig på dop, man kan ju ha kavaj, men det är absolut inte min stil skulle se helt tokig ut. Det blir nog klänning för min del tror ja, har inte någon gammal.. tror jag. Kanske jag slipper och shoppa. Får hoppas.
 
 
 
Något sånt kanske? I den stilen, men nog något på för ska ju ändå vara i en kyrka.. 

Emmy på besök! <3

Publicerad 2013-01-13 19:04:00 i Allmänt,

Idag var Minéas gudmor Emmy här. Hon kom hit med tåg ungefär kl 13.00.
Minéa låg ute i vagnen och sovde, så vi hann göra lite mera.Vi sjöng massa singstar, fast det gick kanske inte så bra eftersom Emmy var jätte hes och jag var sådär halvt, så den ända som sjöng för fullt var Robin :D men roligt hade vi ändå(: 
Till mat åt vi min favoritmat tortillas! 
När vi ätit klart vaknade Minéa och Emmy hade någon skoluppgift att göra så jag och Minéa "hjälpte" till ;)
Nu ska de bli mys och serien CSI! :)
 

2 Månader

Publicerad 2013-01-11 18:08:00 i Allmänt,

Tänk hur tiden går! Idag är lilla Minéa redan 2 månader gammal. 
Hittills har det varit dom bästa 2 månaderna i mitt liv, fast dom varit mycke jobbiga ibland. 
Får inte sova så mycket mer, skrikande nätter, men trots allt vinner alla de bra sakerna över de dåliga! 
Hon har lärt sig ganska mycket under de här månaderna. Hon har börjat se bättre, följer med vad man gör och tittar en stadigt i ögonen, hon skrattar massor och har även börjat "tala" jätte mycket ;)
 
 
 
 

Matdagbok

Publicerad 2013-01-11 13:04:00 i Random,

Läste min kompis Emmys blogg http://www.pemii.blogspot.fi/, där hon skrivit att hon ska börja med en matdagbok. Tyckte idén var jätte bra, så tänkte göra lika! Dock skriver hon i en bok fast jag håller mig till att skriva på datorn, fast inte här på bloggen förståss. 
Har skrivit allt från morgonmål till kvällsmat den här veckan, tyvärr minns jag inte vad jag åt på Måndagen.
Annars har jag ätit helt okej den här veckan faktist! 
Det är extra viktigt för mig att äta mycket och hälsosamt eftersom jag ammar. Dricka mycket måste jag också. 
Det finns en hel del saker jag undviker att äta så att lilla babyn inte skall få ont i magen. Äter inte tex. Lök, chili eller stark mat, ärter borde jag också undvika men det är okej för det äter jag inte ändå. Det är ganska synd att inte  äta allt det där när jag tycker så mycket om lök i maten och stark mat är ju det bästa!
Anyway, matdagboken hjälper bra till att äta hälsosamt! Så rekommenderar det också ;)
 

Mammaledigt

Publicerad 2013-01-10 14:54:00 i Allmänt,

Att vara mamma ledigt är egentligen ganska skönt. Man har inte så mycket att tänka på och får spendera mycket tid med lilla babysen. Har varit mammaledig nu ca. 3 månader. Tiden går jätte fort, och snart är jag väl framför skolbänken igen. Saker har ändras mycke under den här tiden, inte bara att Minéa har fötts utan jag har också börja känna mig ganska ensam. Finns inte så många man kan umgås med på dagarna eftersom alla är i skolan. Nåja, jag klarar mig. En sak jag saknar är min klass. Jag har aldrig haft en så bra klass som jag hade nu, trivdes jätte bra i den. Snällt ivarjefall att dom kan komma på besök, några har varit redan och vissa är på väg. Kommer kännas så konstigt utan dem, sen när jag far tillbaka till skolan. Kommer typ inte ha någon att vara med för var alltid med nån från klassen, eller nästan hela klassen. Kommer nog aldrig glömma den klassen K10, har så fina minnen med er! :)
 
 
Tyvärr saknas några, men här e bästa klassen! <3
 
Cata, tjejen jag saknar mest <3
 
 
 

Grattis!

Publicerad 2013-01-10 14:35:00 i Allmänt,

Idag fyller min hund Mindy, som bor hos mina föräldrar 9år! Tänk hur tiden går fort! 
Det känns som om det var nyligen vi hämtade henne när hon bar var några månader gammal.
Jag och Mindy har gjort mycket tillsammans, eftersom hon var min första hund och jag var just i den åldern som man typ mest tycker om djur när vi fick henne. Nog för att jag alltid tycker massor om djur, men då var det något extra, nu kanske man inte har så mycket tid med sånt längre :/ Mindy var som min bästa vän och jag tog med henne typ överallt. Vi brukade gå omkring på stan så köpte jag glass åt henne och åt mej själv, så satt vi på en bänk och åt, bredvid varandra. Oj, hur mycket minnen man kan ha med den där lilla hunden och hur mycket jag kunde älska henne! Visst är det synd att vi inte mera bor med varann, men hon trvis bra med min familj. Hon har ju min pappa som förföljer överallt och vår andra hund Macy :) 
Men ivarjefall Grattis på födelsedagen Mindy och hoppas du lever många frsika och bra år till! <3
 
 Bild från sommarn 2010
 
            
 
 
 
                     Bild från 2009
 
 
 
 2008
 

Läkare

Publicerad 2013-01-08 11:28:00 i Allmänt,

Vi kom just från Minéas barnläkare och allt va fint hon växer bra. Hennes blick sa dom att är ren som en 4månaders baby ;) Så det är ju bra! Hon var också me och diskuterade med sitt babyljud. 

Nu laga mat Potatispurjosoppa. Känns bra att äta något lite mer nyttigt nu när jullovet har varit ganska så onyttigt! 

FÖDELSEDAG!

Publicerad 2013-01-07 18:59:00 i Allmänt,

Igår 6.1 fyllde jag 19 år, yey. Började dagen med sång och paket! Fick ju förståss en ny dator! Har världens bästa pappa! <3 Fick också en ny pyjamas, fina skor, kläder, presentkort för färgning och klippning till håret, badsalt, örhängen, halsband, pengar. På dagen kom min mommo, fammo och faster på besök. Vi åt kaka och planerade Minéas dop. Vi var hos mina föräldrar i Ekenäs, Robin och Minéa var med. 
När gästerna hade gått kom min mycke bra kompis Emmy på besök. Hon gjorde min födelsedag mycke roligare för jag har saknat henne så mycket när inte träffas så ofta längre när vi bor så långt ifrån. Men tur att hon kom, fick ju också spendera Fredagkvällen med henne då vi så film fatso(haha) och åt gott! Vi talade om alltmöjligt. Till mat var det pizza! Var en av mina bästa födelsedagar, fast jag inte på det sättet firade den! :)
 
 
 
Födelsedagsbarnet... Fina miner.. :D
 
 
'
Jag och min Emmy <3
 
 
 
Ny Dator!
 
 

Nyår!

Publicerad 2013-01-07 18:46:00 i Allmänt,

Vi inledde det nya året hos min pojkväns mamma, styvpappa och lillebror. Det var ganska mysigt. Vi åt massa gott som tortillas, chips, chokladkräm, pop corn och alltmöjligt! Klockan 19 for vi och skjuta lite små raketer eftersom vi hade en otålig liten pojke som ville börja tidigt ;) De bättre raketerna sparade vi till senare. Miéa blev inne och sova,vi hade på fågel ljud på radio så hon inte skulle höra raketerna så bra.. Det funkade där låg hon och sov så sött! Efter raketerna spelade vi trivial. Jag förlorade, inget nytt.. haha :) Men roligt var det ivarjefall! Kl.00.00 skulle vi fara och skjuta dom bättre raketerna, det ösregnade ju förståss.. Dom var helt fina ändå. Då vi var klara skulle vi fara och göra nyårslyckor, men det gick inte på spisen så vi testade på grill men det funkade inte heller, så vi testade med luftvärmare men neeej :D så de fick bli! Sen film och sen sova :)
 
 
 
 
 
 

Julafton

Publicerad 2013-01-07 18:32:00 i Allmänt,

Vi firade hela nya familjen julen hos mina förlädrar. Vi for dit ca 2dagar före, då var vi och förberedde lite inför julafton med mat och pepparkakor! Min Mommo fyllde också år den 23:e så vi for dit och åt lite smått och gott. På julafton när vi vaknade klädde vi på Minéa hennes nya julklänning. Sen var det bara att vänta på maten! Till. morgonmål åt vi tomtegröt. På kvällen kom min mommo till oss så började vi äta. Det fanns massor! I fiskbordet hade vi bl.a rökt lax, gravad lax, Rom, rosolli, potatissallad, potatis och massa olika sorters sillar. Till varma maten hörde julskinka, mina gjorda köttbullar (med kanel och kryddpeppar), kålrotslåda, morotslåda, leverlåda, potatislåda, ärter m.m. När vi hade ätit var det dags för efterrätt och julklappar! Gissa vem som fick mest? Jo Minéa förståss, haha. Fick själv också ganska mycke, men det mesta var gemensamt till mig och Robin. Av Robin Fick jag singstar till ps3 med 3st singstar spel de va så snällt <3 Sen fick vi lite pengar, kärl handdukar och såntdärnt. På juldagen kom mina småkusiner och hälsade på från huvudstaden samt min mommos syster. De kom bara av och ann för att byta julklappar. Sedan for de vidare. Följande dag var det dags att fara hem igen, men före det åt vi lutfisk. Kalla mig konstig, men jag tycker det är gott! Ivarjefall om man kryddar sin sås tillräckligt bra ;) När vi kom hem var det bara att ta det lugnt! För huh, vad man blir mätt och trött av julmat.
 
Pepparkaks bakning på G ! (min syster eve)
 
 
Dom bästa <3
 
 

Minéa

Publicerad 2013-01-07 16:25:00 i Allmänt,

Har inte alls hunnit blogga på 2mpn eftersom jag haft så fullt upp + att jag haft jätte dålig dator, men som tur har jag nu fått ny dator så nu kan jag fortsätta! 
Jaa-a vet inte vart jag skall börja. Har hänt så mycket.
Minéa är ju förståss född. Hon föddes 11.11.2012 kl 04.04 vägde 3230g och var 52cm lång! Hon är den sötaste som finns förståss. Förlossningen tänker jag inte skriva om, förutom att det var hemst! ;) Var hos mina föräldrar när förlossningen börja så vi fick lite bråttom att fara till sjukhuset eftersom det var ganska lång väg, men jag bet mig i läppen bara hela vägen så for vi. När vi var framme var det nästan bara att börja! 
 
 
 
 
 
På BB!
 
Fortsätter mera om vad som hänt på andra inlägg, annars skulle det bli så tråkigt!
 

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela