Två Åringen

Publicerad 2014-11-12 17:04:47 i Allmänt,

Igår, 11.11 fyllde min lilla skatt två år. 
Älskar den här lilla flickan mest i hela världen. Kan inte vara annat än stolt över att få vara hennes mamma. 
Minéa är typ världens smartaste. Hon talar jätte bra både finska och svenska för hennes ålder. Annars också är hon jätte smart och kommer ihåg saker som hänt som hon gärna berättar om. 
På Dagis trivs hon också. Där är hon den som mest är med i alla aktiviteter, sjunger, dansar, sparkar boll och allt. Medan alla andra är lite mer fundersamma. Hon har också bra humör. Hon får alla att skratta både i dagis, hemma och överallt. Hon kan vara riktigt rolig. Väldigt självständig är hon också. Hon underhåller och leker mest med sig själv. Visst är det ok om någon kommer och leka med henne, men bäst är det ju att leka ensam eller med någon vuxen/äldre. Minéa älskar bollar och djur. Bäst är ju kissan Elton. Riktigt mammas flicka är hon ännu, som hon varit ungefär ända sen hon föddes. Oftast är det bara mamma som duger. Om inte mamma är på plats så är det helt okej med någon annan också. Netflix tycker Minéa också om, helst ser hon på My little Pony, Shaun the sheep, Kram björnarna, Napero eller något i den stilen. Världens sötaste är hon ju också på köpet <3 
 
Minéa det senaste året som gått:
 
Och en liten bebis bild på henne<3
 
 

Farsdag

Publicerad 2014-11-09 19:45:08 i Allmänt,

GLAD FARSDAG till min bästa pappa <3
Kan inte tänka mej att kunna ha någon bättre pappa :)
 
Firade inte i år farsdag med min pappa, utan vi var hemma i Åbo. Började morgonen med morgonmål på sängen åt Robin. Minéa gav paket. Sen tog vi det lugnt. Senare for vi på farsdags middag till Robins mommo. Massa mat har man ätit igen. Tror jag verkligen behöver en strejk från allt sött. Mår så himla illa av denhär socker dosen efter både kalas och farsdag :D 

Kalas!

Publicerad 2014-11-09 10:37:54 i Allmänt,

Igår firade vi Minéas 2 års kalas. Kalaset blev nog lyckat fast det var väldigt trångt i vår lilla lägenhet. Haha. Minéa fick massa fina presenter. Docksäng, kläder, sängkläder, skor, gummistövlar, pussel, vingar, böcker, fat, sked, mumin mugg, blommor, spegel, dock sitter, dock kläder, hello kitty mjukis, m.m.
 
<3<3
 
På Tisdagen blir det mera firas för då fyller prinsessan 2 år påriktigt! 

Hej November

Publicerad 2014-11-06 19:11:59 i Allmänt,

November. Om 5 dagar fyller min lilla prinsessa redan två år. Sitter här för fullt och försöker komma på vad jag skall baka till hennes kalas som hon ska ha på Lördagen, alltså om två dagar. Efter mycket googlande och tips från arbetskamrater har jag äntligen kommit fram till vad jag skall göra. Typ. Borde stiga upp från denhär soffan och börja förbereda lite, så att inte allting kommer på samma dag. En annan sak är om jag orkar stiga upp haha. Nä nog måste jag. Det som gör allting svårare att stiga upp är att jag vet att det finns så mycket att göra + att lägenheten ser ut som ett bombnedslag. Fast, vad gör jag inte för Minéa? 
 
 
Aiju, idag hade jag mitt yrkesprov i praktiken. Det gick riktigt bra, lagade kycklingsoppa och gjorde nog allt rätt, och nöjda kunder! Jess. Bara några veckor praktik kvar, sen måste jag tillbaka till skolan..... Usch fy. Har lyckats gå och trivas på arbetsplatsen igen. Borde kanske sluta tycka om ställen när jag ändå bara är så kort stund jag är där ;) haha nä då, kul så länge det varar. Men herregud, skolan pånytt kan väl inte bli bra? eller? 
Idag kom också första snön här i Åbo. Helt mysigt ända tills jag kommer ut och ser att allt är slask och jag inte har någo vinterskor utan världens tunnaste skor med hål i hälen. Mysigt. När ska jag ha tid att skaffa nya skor då?! Tur så har vi vinter däcken på bilen iaf. 
Nä nu lägga Minéa i säng och börja jobba! 
Coolaste kocken..

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela