Snart Sommar

Publicerad 2014-04-21 16:28:46 i Allmänt,

Åh vad härligt det är ute! Känns helt som sommar. Lilla staden Ekenäs är nog den finaste staden i Finland på sommaren. Skulle kunna spendera varje sommar här. Jag kom på att det här kommer bli första sommaren i hela mitt liv som jag inte är i Ekenäs över sommaren. Känns nog lite synd, men hinner säkert ännu vara här många somrar i livet. Ivarjefall om vi flyttar hit, då både jag och Robin är färdiga med skolor (Robin ska ännu vidareutbilda sej i Åbo så det kan ännu ta en god stund)
 
 
Vi grillade även igår kväll, super mysigt! Synd att det här är sista dagen av Påsklovet. Så småningom ska vi ta vårt pick och pack och återvända till Åbo där vardagen väntar. Är inte så sugen..
 
 

Glad Påsk!

Publicerad 2014-04-20 08:35:49 i Allmänt,

Glad påsk på er alla! 
Vi har firat påsken med massa choklad, god mat och en utklädd påskhäxa med snuva. Sov lite dåligt natten före, Minéa väckte mej med säkert 15 minuters mellanrum. Får själv så dåligt att vara när hon ör sjuk :( Som tur så mår hon bättre idag och verkar inte ha något alls. 
Minéa fick igår på påsken ta en liten påskrunda också till både min mommo och fammo. Kulkul.
 
(glömd att ta bild på varmrätten..:D)
 
 

Påsklov!

Publicerad 2014-04-18 22:04:44 i Allmänt,

Åh skönt, nu e de påsklov! Vi ska fira den i Ekenäs hos mina föräldrar
 
 
 
Ida har vi varit hos min faster och ätit. Det var helt jätte fint väder ute så vi spenderade dagen på deras gård.
 
Gungelis
familjen
eveärsöt
 
Blev lite mer bilder idag :)
 

Gung Gung

Publicerad 2014-04-14 14:58:28 i Allmänt,

Vi har haft ett riktigt chill veckoslut! Ätit så mycket gott och ohälsosamt så man nästan spyr. Måste faktiskt ta och börja skärpa mej! haha... Minéas faffa hittade hit från Norge och var övernatt från fredagen till Söndagen. Han hade med sej från tax freen massa godis och så åt vi ju pizza en dag där också. Parken har vi lekt massor i också!

En liten räddare i vardagen

Publicerad 2014-04-03 14:52:19 i Allmänt,

Måste nog rekommendera alla att använda serum för håret! Hjälper helt massor faktiskt. Har nu några veckor varit sådär halvt utan för förra burken tog slut, och jag fick bara fram lite nu som då från burken. Igår fick jag en ny och mitt hår känns bra igen för en gångs skull! Har annars så himla risigt hår och håret far precis hur det själv tycker. Serumet hjälper nog en hel del!
 
 
Fick höra en så snäll sak idag på jobbet: Du anar inte hur stor hjälp du har varit till idag, vi skulle varit helt jätte efter om int du sku ha vari här. Känns nog alltid bra att vara uppskattad :)

Praktik

Publicerad 2014-04-02 16:09:18 i Allmänt,

Idag hade jag min första praktik dag. Det gick helt okej! Verkade inte vara sådär jätte svårt och personalen verkade trevlig. Nu har jag sådär halvt fixat sommarjobb på ett åldringshem också, tack vare Miksu :) Började få lite stress att hitta sommarjobb så... Ska och tala om de på måndagen, så vet jag om jag får jobbet eller inte. 
Är så himla trött idag att huhhu... Fick så "trevlig" överraskning då jag kom hem av katterna också. All mylla från båda krukorna med påskgräs var allt runt hela lägenheten + en kakka klönt på golvet. Nå bara att börja städa, diska 2 dagars disk och sen laga mat.
 

Påskpynta

Publicerad 2014-04-01 16:00:14 i Allmänt,

Jahas, idag var sista dagen i skolan på en ganska så lång tid. Känns helt okej, fast jag nog mycket hellre skulle vilja vara i skolan än på praktik. Nåh, jag är bara med. Väntar att jag skulle bli färdig från allt så man skulle kunna börja  tjäna pengar, helst tjäna pengar på sånt man tycker om också. Är ju ändå het intressant att träffa nya människor hela tiden, förståss är det alltid lika sorligt när man sen igen ska skiljas ifrån varandra.
 
 
Idag har vi också med Minéa, Lily och Lucy lagat lite påskigt i lägenheten. Minéa hjälpte nog till så duktigt! Hon hjälpte att lägga muld i krukan, sen hällde hon fröna dit. Vi lagade också fjädrar på våra videkissor! Lite annorlundare än förra året då jag påskpyntade, då satt Minéa i baby sittern på borde och såg på. Helt otroligt hur hon växer :')
 
 
Mindre kul är ju att det efter alla våriga dagar nu idag började snöa.. Buu för det. 

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela