Vilken Färg?

Publicerad 2014-10-10 19:42:56 i Allmänt,

Har så himla hår-kris igen! Är så himla trött på mitt hår igen.. Färgen har helt växt ut och jag vet inte mer vilken färg mitt hår ska föreställa? Det har ändrats till någon riktigt as färg... haha. Har mitt hår såhär halv förberett att bli blont. Hade tänkt färga det blont i något skede för har inte haft det blont. Vet inte bara om jag skulle passa, så oftast far jag till den säkra sidan och färgar håret någon mörk färg. Så nu vet jag inte om jag vill färga mitt hår blont (int mega blond-vitt), svart/mörkbrunt eller bara färga det liksom mer choklad brunt och i något skede isf laga slingor i panluggen som jag hade förr... Jaa och så vet jag inte om jag skulle våga klippa sådär sned panlugg också. Skit jobbigt, men något måste göras med det här problem håret!!
 
Dom här färgerna som jag haft gillar jag! Dock hatade jag dem när jag hade dem... Hahah men nu efteråt tycker jag att det var riktigt snyggt! Gillar iaf min pannlugg, men jag minns hur jobbigt det var att få den bra.. 
Blir helt tokig här ju!! :D

Hei igen!

Publicerad 2014-10-10 19:22:00 i Allmänt,

Tjena! Har varit typ världens sämsta på att uppdatera bloggen. 
Har nu börjat min praktik i ett kök vilket är helt okej. Eller sulle hellre vara på åldringshemmet, men de här tiderna är ju helt super! Jobbar Må-Fre 8-15 varje dag. Så lyx. Blev väldigt mycket strul med min praktik i början vilket orsakade väldigt mycket stress.. Tur så har jag allt på grej nu ivarjefall. Var redan nära på att hoppa ur skolan så tokig som jag höll på att bli på den, heh. 
Imorgon så är det exakt 1 Månad tills Minéa fyller 2 år! Tänk på det ni! Hänger liksom inte alls med längre. Hon var ju just en liten bebis! Nu talar hon jätte duktigt och har väldigt starka viljor. Måste snart börja planera kalas. 
Det ni missat i mitt liv under en Månads? blogg pausande är inget speciellt. Inte vad jag kommer på iallafall. Ja nå nu är det höst, jag blir alltid lite små deprimerad vid hösten, men den perioden är tillochmed över nu typ. 
 
Hade inte egentligen så mycket att skriva för tillfället. Sitter med Minéa och har lite mys medans Robin är på jobb. Vi äter pop corn, morot, blomkål, gurka och dipp. Mums. Ska försöka bli bättre med det här att blogga igen! 
Ha det bra! 
 
 

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela