Medeltida marknaden

Publicerad 2014-06-29 18:56:02 i Allmänt,

Åh, vad skönt det har varit att ha veckoslut! Nu när jag äntligen hade veckoslutet ledigt hade vi turen att det även var soligt och fint ute! Jag tycker vi har hunnit med massor. På Fredagen träffade jag Jenny. Vi gick lite omkring på stan och man funderar nog att det är en vädigt konstig stad jag just nu bor i. Herregud vad det finns konstigt folk. Pissar i busshållplatsen så alla ser, Alkoholister som strider och kastar vinflaskor på varandra, små ficktjuvar som springer iväg från en man som springer efter, eller vad han nu gjort. Polisen hämtade ivarjefall honom när han blev fast. Var ivarjefall kul att träffa Jenny<3
På kvällen såg jag och Robin på Bones och så överraska Robin mej med choklad, till det drack vi rödvin. Mys. 
 
På Lördagen for vi på medeltida marknaden som var här i Åbo. Det var så hima mycket folk där att man knappt kunde se någonting. Fast kul hade vi! Robin köpte åt sej en Ost-Älg korv, som har var väldigt stolt över... Haha fy, hela kylskåpet luktar den :D Åt mej köpte han ett Godispäron! Nams. Det var gott, men när Minéa som sovit vaknade och såg att jag hade något så gott bestämde hon sej för att äta resten.. heh.
 
 
Efteråt bjöd Robin oss på Amarillo mat, nam <3

Shit, Minéa börjar komma i trotsåldern. Hon har börja få såna närvsammanbrått att huhhuuuuu. Hon fick i amarillo utbrott 2ggr. Skriker som en stucken gris och sprattlar för fullt. Nåååh, det är bara att försöka hålla sej lugn. Sen säger hon "Nä" åt allt. Kommer säkert bli ännu värre här så småningom...:D
Trots allt, hade vi en super dag! 
På kvällen överraska Robin mej igen med mera choko och popcorn<3 Vi såg filmen The wolf of wallstreet. Jätte dålig film, usch då och LÅNG. Visste inte vad jag skulle ta mej till haha. Tur att det finns telefon och katter att mysas med istället.
 
Idag har Robin städat typ hela lägenheten jätte fint! Jag har kanske lite hjälpt till, ehhe. Diska, vikt kläder typ. Resten fixa nog Robin! 
Vi var till butiken där Minéa igen fick et utbrott. Jag är inte alls van att hon är sådär så man får ju helt chock. Måste nog bara vänja mej, för det här kommer fortsätta en god tid till..
Vi åt idag tortillas för att fira att vi fått lön! Eller ja, jag får imorgon min lön, men vi orkar knappast till butiken imorgon när vi ändå varit på jobb så vi åt det idag istället och resterna imorgon! (vi lagar alltid tortillas för 2 dagar framåt) 
Suuuuper gott! 
Till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde. 
Efter Minéas utbrott i butiken har hon varit hur snäll som helst. Konstigt det där..
Har också hunnit lagat min hårsmet idag! Så nu är jag mjuk i håret igen, dock han jag inte ha den i tillräckligt länge, men det blev helt bra ändå. Hade lite hjälp av hårprodukter jag fått av Robins mamma. 
Nu ska Minéa börja lägga sej, så ska jag och Robin se på Bones!
 
Jaaaja, och imorgon var det jobb och dagis igen.. Har ingen aning när jag nästa gång har veckoslutet ledigt :( 

 

Lily & Lucy

Publicerad 2014-06-26 10:13:56 i Allmänt,

15.7.2011 hämtade vi Lily och Lucy från Nystad. 
Nån vecka före hade jag skrivit på kontraktet till min lägenhet i Pargas som jag skulle bo i på veckorna. Det var förståss bara en väldigt liten etta, men jag trivdes inte på internatet. Behövde ha mera utrymme för mej själv ochinte helatiden ha någon runt mej. Visst var det kul, men jag behövde egen tid, vilket man aldrig fick när man bodde på internatet.
Anyway, så ville jag inte ändå bo helt ensam. Så jag bestämde mej för att skaffa en katt. Kunde inte ens tänka mej leva utan husdjur då jag alltid haft djur i min omgivning. 
 
Hemma i Ekenäs hade vi just skaffat Macy. Var verkligen synd att skiljas från henne för jag fäste mej vid henne ganska mycket under sommaren. Därför behövde jag ännu mera en katt!
Världens sötaste voffsing<3
 
Hittade en annons på Västra Nyland (en tidning) där det var en familj som hade en kattunge som var grå. Vi ringde dit och sade att jag ville ha den, men att vi kunde hämta den först imorgon för att vi var på vår sommarstuga. Det var okej för dom och katte var ännu ledig. Jag blev helt jätte mega glad tills telefonen ringer igen. Det var samma man som hade kattungen som ringde. Han sa att dom gav kattungen till en annan för att dom knde hämta den direkt. Alltså vafan? Det var ju liksom lite fräckt?? Kunde inte ens vänta en dag.... Nåja jag blev så ledsen att jag började söka på tori.fi för att se om någon sålde/gav bort katter där. Kollade flere dagar utan något resultat. Var något tokigt med alla. 
Hittade sedan en annons där de sålde 2 hanar och 2 honor i Nystad. Jag hade inte så jätte stor skillna om jag ville ha honor eller hanar, fast var kanske lite nyfiken och se hur det var att ha honor, eftersom vi alltid haft hankatter hemma. 
Kommer ihåg att jag jobbade på Wii box den sommaren (ett bageri) så jag hade natturer. Var helt jätte slut. Ändå for vi på kvällen mot nystad. 
Där var en svartvit hane, en  grå hane och 2 spräckliga honor som såg typ likadanna ut. Tanten som hade katterna ville hellst inte sälja de spräckliga katterna skillt. Såg på den gråa hanen och tänkte ta den, för varför skulle jag ta 2 katter när jag bara skulle hämta en? Sen började jag fundera att honorna var nog sötast och väldigt speciella. Mamma och pappa tyckte också att jag skulle ta dom. Efter långt funderande tänkte jag att varöfr int? Dom har ju ändå sen sällskap av varandra då jag är i skolan. Så jag tog dom. Var så himla stolt över att jag hade fått 2 egna katter! Hur coolt var inte det?! Dock var dom väääldigt skygga i början och inte alls myssjuka. Undvek allt och alla. Men efter att jag gosat med dom några gånger och visade att jag inte var farlig så började dom lita på mej, men bara mej. Så höll det på länge. Nu är dom inte lika rädda. Inte Lucy iaf. Lily kan vara ännu väldigt skygg och kommer fram när hon själv vill, sen blir hon världes famn katt. Haha. Lucy sen igen föredrar att bli klappad om hon ligger bredvid, inte i famnen. Busiga var dom något fruktansvärt. Tur så har dom ivarjefall lite lugnat ner sej nu :D
Lucy 
Lily
 

Baby

Publicerad 2014-06-25 09:49:48 i Allmänt,

Ääääh Minéa växer så fort! Som jag skrev i föregående inlägget så kollade jag igenom mina bilder och nu hittade jag bilder från min förra telefon. Där är massa bebis bilder! Oj, man blir riktigt baby sjuk <3
 
 
Bläää, sitter nu ensam hemma och vet inte alls vad jag skulle hitta på. Finns nog massor som borde göras, men om jag ork är en annan grej. Diska, Städa lägenheten som är ganska så råddig eller sen tvätta kläder det finns en väldigt stor hög av. Minéa ska vara på dagis till ca kl.14. Så har några timmar på mej ännu att försöka få något gjort. 

1 års foton

Publicerad 2014-06-25 09:25:12 i Allmänt,

Kollade snabbt igenom mina bilder på datorn, så hittade jag Minéas 1-års foton. Vi har ju helt glömt bort att fara och hämta dom. Hon blev fotogtaferad någon vecka efter att hon hade fyllt 1 år. Är så himla svårt att välja vilka bilder vi ska ta. Nästa gång vi far till Ekenäs måste vi försöka komma ihåg att fara förbi stället där hon blev fotogtaferad! Vi har ändast råkopior på datorn.. :D
 
 
Bilderna är fotograferade av Fotofabriken
 
 

Vår midsommar..

Publicerad 2014-06-24 15:36:07 i Allmänt,

Nu har jag jobbat hela midsommaren och lite till. Skönt att äntligen få ha ledigt. Har ledigt idag och imorgon, samt vslutet. 
Det var ändå helt bra att jag jobabde hela midsommaren, för vädret var ju inte precis så bra. Det var väldigt kallt. Så var helt ok att samla in massa pengar på kontot istället.
Jag jobbade morgonturer, så jag hade ändå kvällarna lediga. Så vi hann ju fira lite ivarjefall. Vi fickta över Minéas fammos hus, där ingen var hemma, bara deras kanin Svea. Vi grillade, badade bastu och kollade på Bones. Till kvällen åt vi också chips, dipp och pop corn.
 
Bilder från telefonen, sorry..
 
Igår slapp jag ÄNTLIGEN till frissan. Hade så mycket utväxt att började bli riktigt tokig.. 
Gjorde inte sådär värst stora förändringar. Färgade bara utväxten och så blekte jag min blonda del i håret ganska mycket. Blekte också ett lager till så att det skulle se lite somrigare ut. Och om jag nu i snar framtid vill färga håret ljust så får jag det ganska så bra att lyckas! Funderade att KANSKE blondera hela håret till julen. Det är sådär passligt mellanrum att jag ine dödar mitt hår allt för mycket, meen det är långt dit så kan ångra mej hehe. 
Toppade också håret lite. Synns knappt, men jag ser det själv. Blev riktigt nöjd! 
Fördelen med allt det här är att jag inte behövde betala någonting! Tänk. Det var Minéas fammo som fixade håret mitt. Försökte betala iaf lite, men nej.... det gick ju inte så bra... Hon är så snäll och jag är verkligen tacksam för det här! Det var alldeles för mycket!
Inte bara det... Fick även 3 hårsaks grejer med mej hem.. Gratis..
 
 
Nu ska jag och laga mat. Robin borde komma hemåt så småningom. Vi har itne precis kunnat göra något speciellt idag med Minéa när vädret bara ska vara dåligt. Suck. 
Hahaha, Minéas morgonruffs<3
 

Angst

Publicerad 2014-06-18 11:06:58 i Allmänt,

Jag är arg, på något som jag inte borde vara arg över. Då jag har kvällstur, börjar jag klockan 14. Jag har morgonen jag får spendera med Minéa, sen r jag hemma först 22 tiden på kvällen när hon redan har somnat. Startar iväg mot pargas där 20 över 13. I Dagis äter barnen ungefär 11 tiden. Så jag har fört Minéa till 10-11 tiden så hon hinner äta och sova där + att då hinner hon som sagt vara morgonen med mej.
Idag när jag hämtar Minéa till dagis halv 11, säger en tanterna att hon kommer väldigt mitt i, att jag borde hämta henne till klockan halv 9 -9 tiden, för det skulle vara bättre för henne? Vafan, jo kanske det men jag tror jag känner Minéa liksom lite bättre än dem. Visst dom tänker VÄL bara på hennes bästa. Fast hon kanske är så ledsen att fara dit, just för att hon vet att då kommer mamma vara jätte länge borta? Jag ser ju henne sen först nästa morgon, eller eftermiddag, beror ju på vad jag har för turer. + att hon får ju så himla mycket längre dagar då.
Jag och Minéa har alltid varit mycket nära och vi har såå svårt att skiljas åt.
Är väl mest arg/ledsen för att jag ser henne så lite.
Men kommer hon till halv 11, för hon lite kortare dag ivarjefall, hon äter, sover och när hon vaknar behöver hon bara vara där några timmar till tills pappa hämtar henne. Jag tycker man borde satsa på att hon skulle ha så korta dagar som möjligt. Så skulle det inte kännas lika jobbigt för varken mej, Minéa eller Robin.
För henne en dag till 9 och ser hur det går. Annars fortsätter jag att föra henne till halv 11, vad dom än säger.
 
Tycker alltid så synd om Minéa när jag säger åt henne att nu ska vi till dagis så kommer det alltid Eikäää! (nej) så börjar hon krama om mej jätte hårt och vill inte släppa taget. 
Jag försöker övertyga henne om att allt kommer gå jätte bra och hon ska äta och leka med sina kompisar. Minéa försöker lugna sitt gråt och säger med jätte ynklig röst "Hyvin" (alltså bra på Svenska). 
När vi är framme vid parkeringen börjar gråtet för hon vet exakt vad som kommer hända. Hon vill bäras i famnen hela vägen in och så säger hon åt mej helatiden "hyvin, hyvin" Är så himla sött och jag försöker allt för att hon inte ska se att jag också är ledsen, men hon känner väl det på sej. Sen lämnar jag bara henne där och säger hejdå, och Minéa blir hysterisk. Usch vad jag avskyr det här! Vill inte alls vara den som lämnar henne på dagis, för jag har så himla svårt att göra det. 
En vecka framåt från nu kommer vara väldigt tung för oss, jag ska jobba nu 7(?) dagar i streck utan något ledigt, jobbar även v-slut och har ganska mycket kväll.... Tur så har jag mycket ledigt sen följande vecka istället! 
Saknar Min lilla beibi såå mycket när jag inte är med henne <3
 
 
 
Annars går det helt bra på jobbet nu. Har kommit gaska bra in i systemet och klarar mej riktigt bra. Är faktiskt ett helt okej jobb, för alla patienter där är så söta. Visst finns det mycket saker jag inte tycker om att göra där, men det går. Känns också som om jag kommer vara sådär halv rik efter sommaren när jag jobbat så mycket kväll, vslut + att jag ska jobba hela midsommaren. Det är ju alltid en bra känsla. Det som är mindre bra är att jag aldrig varit så fattig som jag varit den här månaden.. Haha, vi har fått leva helt jätte snålt. Har inte ens råd att betala min telefonräkning så den får vänta lite... :D Sååå inte någo lyxigheter den här månaden inte. Vi får ta allt sen i Augusti istället ;)

Semester Lista

Publicerad 2014-06-14 11:15:04 i Allmänt,

Jag var kedig hela sommaren förra året. Var på mammaledigt, men uppskattade inte lika mycket att vara ledig som jag skulle göra om jag nu fick lite sommarlov. Visst var det jätte skönt, men nu skulle jag veeeerklige vilja ha ledigt, skulle vara sååå skönt! 
Bara lite till så får jag mina 2 lediga månader, längtar så! Ungefär 10.8 börjar både min OCH Robins ledighet, kommer bli såå bäst! Dock har Robin bara semester nån vecka eller 2? 
 
Tänkte skriva upp en lista på vad jag skulle vilja göra under vår ledighet. Allt kommer ju säkert inte uppfyllas men ivarjefall :D Kommer säkert ändå hända att inget uppfylls, haaah.
 
1. Fara på Kryssning från Helsingfors till Stockholm och vara dagen i Stockholm på shopping.
2. Åka till Mumindalen så Minéa får träffa dom! (Tror det uppfylls först kanske nästa sommar)
3. Fara till någon djurpark och se på djur, lovar MInéa skulle ääälska det!
4. Ligga på stranden en hel dag! 
5. Äta ute på någon restaurang typ
 
6. Fara ut och åka båt
7. Övernatta på någon sommarstuga
8. Åka till Ekenäs och vara där några dagar
9. Fara ut och festa någon kväll
10. Testa massa nya lekparker med Minéa
 
11. Övernatta på något hotell (var evigheter sen jag gjorde det sist!)
12. Slappa en hel dag och inte behöva göra någonting!
13. Fiska
14. Storshopping! (om de skulle finnas pengar ;))
15. Köra till något nytt ställe jag inte varit på. 
 
16. Träffa kompisar <3
17. Slippa på bio
18. Piknik 
19. Se vad Åbo har att erbjuda på sommaren
20. Simma!
 

(Bilderna är tagna förra sommaren, ifall man inte förstod det .. :D )
 

Tänk om.

Publicerad 2014-06-13 10:02:34 i Allmänt,

Haha, tänk om jag hade kort ganska ljust hår. Det skulle allt vara en förändring på mej! :D
 
 
Skulle se helt okej ut tycker jag! Men skulle aaaldrig våga :D Har alltid haft relativt långt hår, skulle börja sakna mitt gamla hår allt för mycket :D

Parken

Publicerad 2014-06-12 11:01:45 i Allmänt,

Oj så skönt med 3 lediga dagar!! 
 
Gårdagen hade vi sol och absolut inga planer, så vi for iväg till Parken och spenderade förmiddagen där. 
När vi for hem igen åt vi mat och sen så dagssömn för Minéa och jag slappade på datorn.
 
 
Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra. Regnigt och kallt är det ute. Före Minéa till Dagis för en timme. Så hon lite ska vänja sej ännu. Ananrs skulle det bli 5 dagar paus därifrån. Minéa är fortfarande så jätte olycklig där :/ Tar sååå i hjärtat att lämna henne! 
 
 
 

Fräscha upp Håret lite

Publicerad 2014-06-09 10:53:16 i Allmänt,

Har nån ultra närvstärv på mitt hår nu för tiden. Skulle VERKLIGEN behöva till frissan! Mitt hår är slitet, torrt, utan färg typt och obekvämt. Att solen lyser på mitt hår gör ju saken inte heller bättre. Tycks bara inte finnas tid att fara till frissan.
Googlade lite och såg vad som kanske skulle kunna hjälpa lite mot mitt hår nu när det är så här. Hittade massa olika "recept" på hårinpackningar som man kan göra själv hemma. Förståss fanns det inte alla ingredienser så att jag fick ihop något av de som jag vill ha. Så jag fick lite improvisera. Läste igenom många recept och visste ungefär vad som var bra till vad i håret och sådär. 
Lagade min egen smet och den blev faktiskt jätte bra! Mitt hår är mjukt som bara vad! Måste kanske göra det här lite oftare.
 
Såhär ungefär gjorde jag:
 
 
1. Lagade smeten.
- ca 4 äggulor
- ca 1dl olivolja
- halv citron
- lite honung
(Läste att citron och honung är bra mot ljust hår, mina toppar är ju mjuka så why not?!)
 
Finns säkert 100st bättre recept på hur man gör det här, men jag gjorde det för första gången och jag blev nöjd! 
 
2. Mitt torra äckliga fluffpuff hår. Ser väldigt besvärad ut på bilden :D 
 
3. Smeta in smeten i hela håret. Mest i topparna. Fy vad det kändes äckligt 
 
 
4. Lade handduk runt huvudet och lät blandningen vara i håret ca 25 minuter.
 
5. Hoppade under tiden i badet med Minéa och tvättade bort sminket och lagade i ansiktet någon ansiktsmask som jag hade i ca 10minuter.
 
6. Tvättade bort smeten och ansiktsmasken. Efter att jag fått bort smeten från håret lade jag i lite scampoo.
 
 
7. Lade i mitt vanliga hår serum
 
8. Borstade igenom håret
 
9. Ju mer håret torkade destu mjukare blev det! Efter att håret var helt torrt och plattat kändes det helt jätte mjukt och fräscht! Fick också ägglukten bra bort! Nästa dag känns håret ännu mjukt, får se hur länge det varar! :)
 
Rekommenderar att laga någon slags hårinpackning, ivarjefall nu när det börjar vara så varmt ute. Så har man lite frächare hår ivarjefall! :)

18 och 13 års Grillfest!

Publicerad 2014-06-09 10:02:52 i Allmänt,

På Söndagen fyllde min bästa bror 18 år! Vi firade honom på Lördagen med Grillfest och släktingar samt hans flickvän. Festen blev jätte lyckad tyckte jag. God mat och så ordnade jag och Eve en frågesport, heehee. Ja justde, vi firade på samma gång Evelinas 13 års dag, fast hon nog fyllde ren i Mars, men hon hann inte fira :)
 
Födelsedags "barnet" ;)
 
 
 
Skåla för dagens stjärnor
Grill mästaren pappa. Pulled Pork Hamburgare, Grillspett, Franskisar och Grönsaker
Gulleplutten<3
Nami<3
Fina Eve
 
 
På Söndagen tog vi det lugnt. Mamma, pappa, Robin och Eve tömde Eves rum så hon skulle få plats med sin nya säng. Senare for vi till Harolds och äta. 
Minéa leker så himla fint med legon för att vara i sin ålder! Det är absolut det hon tycker mest om att leka med! :) 
 
Känner mej så här små deprimerad när de 3 lediga dagarna gick så väldigt snabbt.. Har just fört Minéa till lekis och hon var lika ledsen igen :/ 
Jobbar 2 dagar till så har jag igen typ 3 dagar ledigt, visst är det skönt MEN jag vet att sen jobbar jag en hel vecka i streck med bara en ledig dag...... Jag jobbar veckoslut och allt. Blää för det! har aldrig jobbar så mycket förr så kommer säkert vara helt slut efter det.
 
 

L E D I G T

Publicerad 2014-06-06 15:29:53 i Allmänt,

Shiiieeet vilken vecka det varit! Är inte alls van med både kväll och morgonskift blandat. Blir ju så himla råddig i huvudet. hehee.
På jobbet har det gått helt ok, försöker ännu lära mej att komma ihåg allt och sååå. Fast börjar verkligen uppskatta kock yrket nu när jag är här, jej. 
 
Idag har jag äntligen ledig dag! Alltså känns evighteter sen jag sist fick spendera min tid med Minéa, fast det inte egentligen var så längesen.. Vi har först tagit det helt lugnt på morgonen, sen for vi till parken och leka. Hemma och äta, så sov vi båda 1,5 timmes dagssömn, skönt! Nu sitter vi och ser på Napero och äter lite popcorn.
Sart borde Robin komma hem så far vi till Ekenäs över v-slutet! 
 
 
 

Hata åbo trafik

Publicerad 2014-06-02 11:07:00 i Allmänt,

Åh alltså shit vilken stressig morgon jag haft! Okej, den började helt lugnt, eftersom jag skulle föra Minéa till dagiset först till kl 10. Så vi gjorde oss klara i lugn och ro. Nåja så skulle vi starta, jag var helt jätte nervös när jag skulle lämna Minéa där. Ensam. Så jag glömde helt bort vägen dit.... Eller ja.. glömde svänga till höger vid ett ställe så jag körde alldeles för långt. Snurrade runt i Åbo säkert 45 min! Gissa om jag blev stressad?! Hade ingen aning om vart jag var,vart jag än vände och försökte komma rätt så blev det bara fel och värre. . Sen mittiallt var jag vid torget i åbo, då kännde jag iallafall igen mej, så jag beslöt för att köra hem tillbaka och starta pånytt. A jo, frsökte använda GPS också, men den var ju så duktig att den stannade helatide och visade inte hela vägen... Så den var inte till så stor hjälp. När vivar vid gården igen började GPS:en funka igen och jag körde rätt. Tur att vi hade startat i god tid, så vi blev inte så där jätte sena. Bara typ 20min sena. Usch vad jag avskyr att köra vid Åbo!
 
Var med Minéa på dagiset en stund. Hon fick mat nästan direkt och åt så duktigt. När hon hade ätit måsta jag lämna henne. Tårarna bara rann på Minéa och hon grät nästan så högt hon kunde. Hamnade själv faktiskt hålla emot tårana riktigt med våld, så Minéa inte skulle se att jag är ledsen. Körde hem igen (den här gången utan problem) och nu sitter jag vid soffan och väntar att tiden ska gå så jag kan fara på jobb. 
Vet inte alls hur jag skall orka vara på jobb ända till 21.30! Är så himla trött efter allt äventyrande.
 
 
                                                              
 
 
 
 

Packapacka

Publicerad 2014-06-01 19:42:33 i Allmänt,

Nu har vi typ packat allt färdigt tills imorgon, men det är ju bara så himla jobbigt då man inte exakt vet vad som behövs packas med.... Alla kläder och skor skrev vi namnet på.
Såååå hittills ha vi packa:
-Reservkläder
-Innekläder
-Vattenflaska
-Minnie mjukisen (hennes absolut bästa)
-Tutt
-Regnkläder
-Utekläder
-Innetossor
 
Vad annat liksom behövs? Är lite borta med det här nu jag men det borde ju vara allt.
 
 
 
Ou nou, undrar hur vi ska få Minéa att sova ikväll... Vi har annars också ganska svårt med det. Nu råkade hon somna ca kl 17...... Vi fick inte ens henne väckt...:D
 
Nån som är lite trött..<3
 
Alltså vädret vill liksom riktigt bråka med mej..?! Hela förra veckan som vi varit "lediga" har det varit mega dåligt väder med massa regn och kallt. Nu idag då det är sista dagen + kväll kan nog solen komma fram. Har ju ingen nytta av fint väder nu mer.. När jag jobbar kan det ju regna liksom.. :D helt okej med mej!
Såhär soligt blev det mittiallt! eller kanske det inte synns sådär jätte bra på bild men.. :) Btw, såhär ser vår balkong utsikt ut... Inte så jätte heissan, men jag gillar det!
 

Imorgon börjar det!

Publicerad 2014-06-01 15:21:50 i Allmänt,

Äääh! Imorgon börjar MInéa på dagis! Är så himla nervös för henne ju :/ Jag vet att dom säkert tar bra hand om henne o sådäär, men de e ändå svårt att lämna henne till typ främligar. Ivarjefall när hon inte alls trivdes där när vi var där i 3 dagar för att bekanta oss. Ååh, jag kommer säkert börja gråta när jag lämnar henne :( Kanske jag vänjer mej. Hoppas jag. 
Har så fullt i min hjärna av att Minéa ska på dagis att jag nästa nglömt bort att jag ska ju själv börja jobba imorgon. Med ett jobb där jag inte har någon kunskap. Känns bara så himla jobbigt när jag har kvällstur... E hemma kanske lite över 10, då har Minéa somnat för längesen..... Och är ju inte precis bara 1 gång jag kommer ha kvällstur. VEt inte riktigt om dom här skiftesjobben är min grej :) 
Fast helt intressant att testa något helt nytt! +får ju lite extra pengar som verkligen behövs! :)
 
 

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela