Såhär ser det ut..

Publicerad 2013-08-30 10:29:22 i Allmänt,

..i mitt och Minéas rum i Ekenäs! Vi fick ta över ett rum i källaren. Förut såg det ganska äckligt ut här, men pappa målade om där så blev det lite bättre! Tänkte nu lägga in lite bilder hur det ser ut nu :) Minéa är jätte snygg modell.. haha.
 
 

Kläder

Publicerad 2013-08-29 14:22:42 i Allmänt,

Tömde Minéas klädskåp igen på gamla kläder som har blivit för små. Nu finns det typ ingenting kvar.. Fast dom hä klädena ha hon ivf haft lite längre än hon brukar känns det som. Det ser så himla tomt ut så kanske man borde ta och fylla det lite igen. Vi ska antagligen med Robin o Minéa o shoppa nästa v slut, jej. Finns så himla mycke fina kläder åt små flickor! Tänk om det var lika lätt att hitta något åt sej själv som åt Minéa! Har kollat lite i förväg på butikers hemsidor vad det finns där. Samlade ihop lite klädplagg jag tänker lägga upp hit. Hitta så mycke så jag visar bara från 2 butiker H&M och Zara. Kanske senare lägger på andra :) Vill ha allt!
 
H&M
Zara
 
Usch, om halv timme och köra.. Heidå ! 

När man tittar tillbaka

Publicerad 2013-08-27 22:24:13 i Allmänt,

Tittade på lite äldre bilder idag, den tiden jag väntade Minéa och när hon var riktigt liten. När jag tänker tillbaka så vet jag inte om jag var så lycklig? Förstår inte hur jag klarat av allt. Klart jag var över lycklig när jag fick Minéa och älskade henne direkt, man kan inte ens säkert älska någon mera än vad en mamma älskar sitt barn. 
Egentligen så känns den tiden så himla overklig! Känns som om jag bara drömt allt det där ungefär. 
Varje dag gick ut på samma sätt. Jag satt bara där inne i lägenheten med Minéa och varje dag gick bara ut på att vänta att Robin skulle komma hem. Kändes som om han var borta i evigheter. Jag var så ensam. Har aldrig kännt mej så ensam förut. I skolan hade jag ju massa folk runt om mej hela tiden, sen mittiallt helt ensam. Jag var så himla osäker på mej själv, jo jag har alltid varit det men då den tiden var det verkligen som värst. Varje dag som gick var det som jag blev mer och mer isolerad från resten av världen. Jag visste ingenting vad som hände där ute. Jag for inte ens till butiken. Bara satt där i soffan med Minéa och såg på serier ungefär. Min sömn brist gjorde ju saken absolut inte bättre, sov kanske 2 timmar per natt, om ens det. Ibland kanske jag hade tur och sov lite längre. Om det råkade vara en natt då Minéa inte vaknade lika ofta så vaknade jag ivarjefall, vet inte varför men säkert av vana. Jag halv sov för jag var hela tiden beredd på att hon skulle börja skrika. Är så evigt tacksam över att Robin försökte vara med mej så mycket som möjligt, fast han hade både jobb och skola. Förstår inte ens hur han orkade med mej när jag var så himla fast klistrad i honom. Han var den ända jag kände mej trygg med.När man suttit fast inne i flera veckor så kan man verkligen bli rädd för alla folk, och det var jag. 
Allt gick så himla snabbt så det var lite svårt att smälta allt. Graviditeten. Allting. 
Var så omotiverad och trött så jag orkade ungefär inte alls göra något åt mitt utseende, lite kanske men tyckte inte alls om hur jag såg ut då. Ville knappt se mej i spegeln.
 
 
 
 
Är så himla glad över att jag har några kompisar kvar och att dom förstod att jag kanske inte hade det så lätt.. Jag ville så gärna träffa allihop, men jag typ vågade inte. Visste inte hur. Efter allt det här vet man ivarjefall vilka som är riktiga kompisar <3 Man fick också lära sej vilka som inte var det. En av "kompisarna" jag litade på, som jag trodde att var en äkta vän, så visade sej vara nåt helt annat. Trodde faktist hon skulle förstå mej. Hon sa ofta att hon alltid kommer vara här för mej, men nu när jag behövde henne som mest så var hon inte där. Vi hade så himla många fina minnen tillsammans och vi visste typ allt om varann. Nu har vi inte setts på ungefär ett år. Fast hon lovat komma och hälsa på flera gånger. Hade jätte svårt att smälta att vår vänskap börjar ta mot sitt slut, hon var så viktig för mej. Fast jag är så arg på henne, saknar jag henne och skulle helt klart försöka få allt som det var om hon bara ville, men det gör hon säkert inte. För jag har försökt.
Alla kompisar jag fortfarande har kontakt med vill jag aldrig förlora! 

Dagarna gick, allt började bli bättre. Jag slutade tänka på alla jag förloratoch fokuserade på Minéa och Robin. Vi började gå lite ut och gå med Minéa på dagarna, Kunde träffa någon kompis nu och då, kom med till butikerna, for kanske till och med och shoppade! Vågade börja höra av mej mera till folk. Fick sova lite mera, Blev van att vara ensam på dagarna. 
 
När sommaren nästan var här, då först började jag bli mej själv igen. Fast ännu starkare. Mitt självförtoende har stigit, jag har motivation igen, jag har det jag behöver. Klarar mej så bra, fixar nästan allt sjäv, går vart jag vill.,fixar mitt utseende så jag känner mej snyggare, Är inte rädd mer. Känner mej bättre än någonsin förr ungefär! Det ända som kan dra ner på humöret lite är ju att Robin är i milin och det inte är så lätt att bo med sina föräldrar mer när man är van att bo själv.. Klart vissa dagar är sämre, men så är det ju alltid :) 
 
Har från början tyckt om att vara mamma, men det var bara ensamheten som tog död på mej.. Och säkert sömnbristen. Minéa och Robin har nog varit till en så stor hjälp att jag blivit så stark. Tillsammans klarar vi allt, så sa Robin till mej när allt var som jobbigast. Klarade oss gjorde vi också. Älskar min familj MEST.
 

Sommar stuga, Bilskola och milin

Publicerad 2013-08-27 09:57:22 i Allmänt,

Veckan har gått så snabbt och jag har inte haft så mycket tid och ork att vara på datorn. Har varit så fint väder så man mest varit ute och njutit de sista dagarna. 
Har övat på teori provet ganska mycket under veckan och varit och köra varje dag. Vet inte om jag har nämt att jag har teorin över? Så nu kör jag bara varje dag en timme. Borde idag få veta när jag ska till halk banan? 
Är ganska insatt nu i körande, så borde väl gå ganska bra att få körkortet, hoppas jag.  

På Lördagen for jag o Minéa med Robins några släktingar till milin för att se när Robin svär faneden. Var ganska jobbigt för Minéa att vara där när det var så himla varmt, mycket folk, trångt och hon var trött. Så min tod där gick typ mest ut på att försöka underhålla henne. Så missade typ allt, hehe. Men verkade inte så roligt i allafall. Såg inte ens någonting när alla milin stod där, bara typ 1 och en halv människa (som inte ens var Robin). 
När det var slut så slapp Robin också bort därifrån. Vi for hem till mej(mina föräldrar). Alla var till stugan så jag lagade mumsig mat och Robin. Tyvärr var den tydligen så god att han blev så mätt att han somna.. Höh :D
 
 
 
På Söndagen for vi till sommar stugan. Vi hade det helt skönt där, allt var så tyst och stilla. Vi badade bastu, åt, simma och allt möjligt.
 
 
 
 
Robin var ledig till Måndagen, så då hann vi fara in till stan och göra lite ärenden. Vi hade lite KELA papper som måsta fixas. Robin for in för att fixa det, jag och Minéa snurrade omkring på stan. Sen hade vi lite tid att gå på stan med Robin också. Vi for på café tex. När vi kom hem fick Minéa leka med duplon som vi tog från vinden, det tyckte hon ju var gansak så roligt ! 
Jag for och köra klockan 16. När jag kom tillbaka for jag, minéa och robin till min mommo och hälsa på, måsta fara för att tacka henne för hon BETALAR MITT KÖRKORT!! Så snällt <3
Sen på kvällen for Robin tillbaka, just när Minéa somna mittiallt, hon var så trött. Får hoppas han slipper ut nästa det här veckoslutet också när pappa ska ordna kräftskiva ! 
 
 
 
 
Kanske inte världens bästa kvalite på bilderna idag, men har varit för att för att ta fram kameran nu när man har en vettig telefon.. Sp alla bilder e tagna me telefon.
 

Minéa får nya saker

Publicerad 2013-08-19 11:52:35 i Allmänt,

Under veckan har jag träffat både Emmy och Lina som har varit roligt, som vanligt ;) Har också äntligen fått en ny telefon så jag kanske blir lite mer aktiv att svara i den, hehe. Det blev då en Röd Nokia Lumia 920. Är nog nöjd! (Hittils) Och Vippes operation gick ju förståss bra :) Han kom hem i bra skick och idag for han redan till Pargas till Skolan.
 
 
Har Varje vardagskväll nu varit på Teorilektioner med bilskolan. Har nog lärt mej ett och annat nyt måste jag säga. På Fredagen var jag till och med och körde en timme. Har nu hälften av teorin gjord, den här veckan fotrsätter det och sen är jag klar med den. Så snabbt går det! Körningen gick nog bra, fast var helt super nervös när jag bara har kört med pappa förut. 
 
 
På Fredagen efter att jag hade varit och köra hämtade Robin och Minéa mej och så for vi till Åbo. Jätte skönt var det att fara dit för en stund igen!  Försökte få Minéa att sova i egen säng men det är ju nästan så gott som omöjligt..! Först hamnar hon somna i vår säng, sen måste man försiktigt så att hon inte vaknar lyfta henne till egen säng. Hon sover där några timmar, sen vaknar hon på natten och är jätte arg för att hon märker att alla är så lång ifrån. huhhu! Idag tror jag min pappa ska lägga upp en säng här i Ekenäs också så får vi öva lite till och hoppas att det skulle funka.
 
 
Lördagen var typ full med program! Vi vaknade, åt morgonmål och så satte vi oss i bilen påväg mot shopping. Inte "vanlig" shopping, för den här gången var det bara åt Minéa. Inte kläder utan andra saker hon behöver! Vi for till 3 olika baby butiker i Åbo och köpte någonting från alla. Vi såg lite på priser att i vilken butiken just den saken vi skulle ha var billigast om de ens hade samma saker. Minéa var super duktig och var med och provade allt. 
I den första butiken köpte vi:

Baby Monitor
Det borde vi igentligen har köpt för länge sen, men vi har bara hela tiden ungefär glömt bort det.. Så nu efter 9 månader har vi äntligen gjort det... Har ju varit så himla jobbit och hela tiden mellan ungefr 5 minuters mellanrum springa och se om Minéa sover eller inte. Dom är ännu på laddning (för nån klant hade tagit bort stöpseln till laddaren och satt i sin egen telfon laddare istället när jag tänkte att jag skulle ladda monitorn över natten....) så slipper inte att använda dom ännu, men kanske sen. Hoppas dom funkar..!
 
Vagn (Emmaljunga)
Den fanns faktist bara i ena butiken. Minéas gamla vagn är ju begagnad och börjar nog vara i så dåligt skick.. Den var nog helt bra när hon var mindre, men nu när hon är större och vill mera sitta i den så är den ju usel! Ganska ful faktist. Nå nu har hon en ny jätte fin som hon kan ha så långe som hon använder vagn! Så några år till. Man kan nog bra sova i den nya vagnen också, man kan nog ställa i den i nästan ligg läge. Den gamla vagnen har vi nog mest ifall hon vill sova ute på gården ibland och lite som reserv vagn. (Monitorn och vagnen var fr¨n samma butik)
 
 
Matstol (Stokke,Tripp trapp) 
Jätte bra matstol! Kanske lite dyrare än vanliga men jätte behändig. Minéa kan ha den t.om. tills hon börjar skolan. Den går att laga på så många olika sätt. Hon har nu haft en tillfällig här i Ekenäs från Ikea. Den har nog funkat, men nu har hon lite bättre, ivarjefall när man tänker på när hon blir lite större. Det fanns massa olika färger av den, men den mörkruna i trä var nog mest i min smak, jag som tycker om lite mörkare saker. Dynan i den måste ju förståss bli rosa åt lilla prinsessan ;) Går dock att byta ut om man vill ha annan färg. Så den är inte bara behändig, utan snygg också.
 
 
 
Bilstol
Den gamla bilstolen började bli för liten, så vi tog nästa. Den är vänd mot vårt håll och lite större och mer funktioner. Man kan ändra nackstödet, höjden, fötterna. Bra va? Hon kan ha den några år till! Det här köpet var typ det vi behövde mest! Ny bilstol, så nu är det väl ny bil som saknas? ;) 
 
 
Efter vår lilla shopping tur blev det ca 2 timmars dagssöm för oss alla 3 och sen for vi till Minéas fammo och åt varma smörgåsar med sallad! 
På Söndagen kom vi tillbaka till Ekenäs och Robin for tillbaka till milin :( Före vi kom till Ekenäs städade vi hela lägenheten riktigt ordentligt! Robin städade mest, vet itne hur många timmar han städade! Har nog den duktigaste pojkvännen <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Lycka Till Min Bror

Publicerad 2013-08-13 10:09:03 i Allmänt,

Idag for min lillebror Vippe till Sjukhuset i Helsingfors på hjärt operation. Han ska byta batteri i sin pacemaker. 
Stackarn ringd ti mej just o sa att han va rädd o lessen.. Han ska snart in. Fast det kommer nog gå bra!  Får hålla tummarna för honom :) 
 
 

Bilskola

Publicerad 2013-08-12 20:15:28 i Allmänt,

Blev lite hastigt att fara till Bilskolan. Körde på vslute förbi där för att kolla när nästa lektion börjar, så råkade det vara på Måndagen! Alltså ida. Pappas tillstånd att lära mej köra hade gått ut, så vi tänkte att det ändå blir lättare att jag far till riktig bilskola och den här gången borde det väl ivarjefall bli gjort! Kan redan ha körkort om drygt 1 månad ! Så här går det snabbt undan. 
Minéa får vara hemma med sin mommo så länge. Kommer nu i 2 veckor hamna fara på ca. 2 timmars teorilektioner.. + Körlektioner sen nån dag också.
Känns ivarjefall bra att snart (hoppeligen) ha körkort så man slipper att fara lite längre vägar och så! 
Behöver ju det absolut också när jag far tillbaka till skolan så Minéa slipper till barnvakt
 
 
 

Minéa 9 Månader

Publicerad 2013-08-11 21:17:34 i Allmänt,

Idag blev Minéa då 9 månader. Tycker hon än en gång har utvecklats helt massor den här månan igen! 
Bla:

* Hon har lärt sej krypa!!
* Hon har lärt sej dra upp sej själv
* Hon kan lite pussas (hemst dregligt förståss, hehe!)
* Hon kramar på allt som är mjukt, mest katterna eller hennes stora Nasse mjukis. 
* Hon behöver inte lika mosad mat längre, utan föredrar att det finns lite mer klumpar.
* Hon försöker härma ord man säger, får fram kanske första och ibland andra bokstaven av ordet.
* Hon försöker härma om man gör nånting, tex slår mot golvet så gör hon lika
* Hon har börjat dansa till musik! Så super gulligt! När man lägger på musik börjar hon hoppa skratta och skaka på huvudet, roligast är ju om alla andra dansar också!  Hon riktigt skriker av iver. Bäst hittills har varit Avicii - Wake me up.
*Hon har lite börjat våga fara till andras famn. (Både Emmy och Jenny har till och med fått puss)
*Hon lärde sej också att kräla sej framåt (men det är ju inte så speciellt nu när hon kan krypa!)
 
 
Väntar med stort iver på vad hon kommer att lära sej näst! Kanske att gå ? ;) Är världens stoltaste mamma <3
 
 

Fin fina veckoslut

Publicerad 2013-08-11 20:50:58 i Allmänt,

Det här veckoslutet när Robin kom hem gick mycket bättre än förra tycker jag. Robin var inte lika trött så vi båda var på bättre humör. Den dagen på morgonen lärde sej Minéa mittiallt att krypa!! Blev helt jätte förvånad. Hon är så duktig! Lite senare den dagen(ännu före Robin hade kommit) så drog hon mittiallt upp sej själv och stå genom att ta stöd av soffan! Robin fick ju lite bra överraskning sen då han kom när jag berättade vad hon lärt sej på 1 dag!
Annars gjorde vi inte så mycket på Fredagen. Vi cyklade till butiken, jag och Robin för att köpa lite mat och mjölk till Minéa. Haha, tro det eller inte, men det har vi aldrig gjort förr. Alltså cykla tillsammans. Måste säga att det var ganska roligt fast jätte random. Måste nog skaffa sen till Åbo en cykel också! 
När vi kom tillbaka började pappa grilla mat. Gott var det. Vi somnade tidigt så det blev inte så mycket annat gjort den dagen.
På lördagen vaknade vi med Minéa redan halv 7? Hon brukar inte vakna så tidigt, men något gjorde ivarjefall att hon inte ville sova längre. Att hon vaknat tidigt + att hon sov dåligt på natten hade också "konsekvenser" med sej. Alltså, hon sov jätte lång dagssömn. Vi hade bråttom till Gigantti så vi måsta lite försiktigt väcka hon efter en så lång stund! När hon vaknat fick min mamma vara barnvakt så for jag, Robin, pappa och Vippe till Gigantti, där vi spenderade jag vet inte hur mycket tid! Kändes som om vi var där i evighet. Var så mycket som skulle ordnas. Var faktist lite pinsamt. 1. så har min pappa betalat min telefonräkning så vi skulle byta ägare så att jag själv betalar mina telefonräkningar. 2. Jag skulle köpa en ny telefon, för som jag sa tidigare så funkar den gamla ju inte mer.. och det skulle kosta 200€ att fixa den, neeeeej neej. Nåja, den telefonen jag ville ha fanns nog, men den färgen jag ville ha fanns inte i lagret. Så han i gigantti beställde en åt mej som borde komma i nästa vecka nångång. Så hamnar tyvärr ha pappas gamla en stund till. 3. Pappa köpte en ny telefon åt min mamma. En likadan som jag fast annat färg!! och hon fick sin direkt. 4. Vippe köpte åt sej en iPad Mini. 5. min syster fick bytt sin telefonräkning till någon billigare. 6. Hon köpte dan före därifrån en tab. 7. Pappa skulle kolla hur mycket han betalar telefonräkning och skulle kolla om han också skulle byta. Hmm, jaa det var väl det! 
På kvällen for vi för att simma :) Ändast jag, mamma och Minéa simmade. Skönt var det ! Efteråt. Robin grävde int Minéa i sanden, oj så hon blev söt! Efter det kröp hon själv till vattnet och lekte där med klännig på och allt!
Idag på Söndagen for vi till Hangö för att äta ute på restaurang. Vi åt på en restaurang som hette Pirate. När vi kom till Hangö märkte vi att vi hade glömt vagnen hemma så vi kunde inte riktigt gå omkring där och titta. När vi märkt det, så märkte vi en till sak, jo Minéa hade dragit sol hatten av sej på gården i EKENÄS utan att vi märkt något.. Solen var jätte stark, så visste inte riktigt vad vi skulle göra. Tur så hade jag med mig i väskan ett par av hennes strump byxor som jag lagade till Hatt. Haha. Maten var helt okej där. Valde bara lite dåligt. Jag valde en pizza och det fanns en som hade lax på sej. Tänkte att det låter gott så jag valde den, men det passade inte alls på pizza! 
Efter att vi ätit for vi tillbaka till Ekenäs. Vi satt på gården en stund och sen for vi till stranden och simma igen. Alla 3 doppade vi oss, Robin t.om!! För första gången i år! ;) och säkert sista.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Det bästa som finns

Publicerad 2013-08-11 17:44:34 i Allmänt,

När man är i en period då man tycker att allt är jobbigt och det känns som om ingen förstår en. Då är jag så glad över att ha min dotter, det bästa som finns, min älskade lilla Minéa <3  
 

Tisdagen Den 6.8

Publicerad 2013-08-06 20:59:21 i Allmänt,

Har idag varit hela dagen med finaste Jenny. Minéa var ju förståss också med. Vi gick omkring på stan och babblade onödigt och roligt som förr, hehe. Vi gick omkring i butiker också, mest "krims" butiker. Fanns så mycket man kunde tnka sej att köpa.. Fast problemet är ju att jag inte skulle ha någonstans att lägga nånting. Kommer ju att här i Ekenäs en ganska lång stund så va e de nu att köpa någo hit och bara stå. Får vänta tills vi flyttar istället, hoppas bara jag är lika sugen på såna saker då ännu. 
Vi åt också glass och satt i stallörsparken och åt sallad i det fina soliga vädret. 
Jag köpte en ny väska idag också. Helt okej snygg. Den är svart, helt basic väska från Lindex. 
Jätte synd är att jag inte vet när jag kommer träffa Jenny nästa gång, hon far utomlands på resa (inte alls avundsjuk) sen skolan som är långt borta i Österbotten. Hoppas vi ändå träffas så fort som möjligt! Jenny är ju ändå en så viktig person i mitt liv :) 
Hade en super dag, tack Jenny! 
 
Åh, min telefon som nu har varit och fixas i över en månad har inte kommit ännu heller. Dom ringde därifrån äntligen idag och sa att det skulle kosta 200 euro att fixa den. Så nej tack. Nu hamnar jag köpa en ny telefeon sen igen. Kan inte ha den jag har nu, pappas någon gamla och dåliga.
 
Surpuppor båda 2?! :D
 
 
 
 

Party Light

Publicerad 2013-08-05 20:39:17 i Allmänt,

Idag hade min mamma Party Light. Emmy kom till oss före det börja så hon skulle hinna vara lite längre. Roligt hade vi! Sen började mammas gäster komma. Alla beundrade Minéa så mycke, hon bara log och charmade på alla. Vi bjöd på mini pizzor, bulla, choklad kaka, salta gurkor, kex, kaffe och limu. Allt va riktigt lyckad och hon som hade det och berättade om alla saker var riktigt trevlig. 
Har aldrig riktigt förstått mig på Party light förr, fast mamma har haft det måånga gånger. Jag älskar doft ljus, så jag blev ju lite sjuk på att köpa, men ville ändå inte slösa. Party Light sakerna är ju så himla dyra! Ivarjefall så köpte mamma åt mej ett doft ljus som dofta helt ljuvligt. Ganska starkt nog, men jag tycker om när det doftar stark. Det doftade lite som godis eller typ hubba bubba? Kan inte förklara.
Såg en ljushållare som var riktigt fin, mamma hade samlat ihop så mycket pengar där att köpa saker för att jag fick den fina ljus hållaren. Jej. 
På Lotteri vann både jag och Emmy ett par små doft ljus :)
 
Den här grejen fick jag, jej. Ganska tuff va?
 
haha, sötis
 

Varma Augusti

Publicerad 2013-08-04 21:32:00 i Allmänt,

Den här veckan har det varit jätte fint väder! Har inte hunnit nästan alls vara på datorn. Eller jag kanske har hunnit, men har inte på det sättet haft lust, när det finns så mycket annat att göra. Under veckan har jag tex träffat Tanja efter en lång stund! Riktigt roligt hade vi, förutom en äcklig fyllo gubbe som kom och störa oss när vi satt på en gräsnatta med Minéa. Vi packade bara ihop alla saker och gick iväg. Usch att det skall finnas såna människor. Blir riktigt arg. Vi for till Seppälä en sväng men vi hitta ingenting där, inte för att vi såg så extra noga, men i Canny hittade jag en toppi som jag jätte mycket tycker om :) Annars gick vi väl mest omkring på stan och pratade. 
 
Mest har jag och Minéa suttit ute på gården med Vippe ungefär :)
 
 
På Fredagen kom äntligen Robin ut från milin igen. Vi hade inte direkt någo planer för veckoslutet. På Fredagen for vi bara till butiken och köpte lite gott så såg vi på film, Robin sovde säkert halva kvällen. 
På Lördagen efter att Robin vaknat gjorde vi oss alla klara och så for vi till stranden. Det var helt super varmt ute ! Jag och Minéa simmade. Vattnen var jätte varmt, kunde vara i hur länge som helst nästan men simmade ändå bara en liten stund. När vi kom hem igen grillade jag åt hela familjen. Var en lite konstig stämning i hela familjen den dagen tyckte jag. Kanske var det varma vädret? Vet inte. Alla var bara så himla sura på varann. Det liksom sprider sej. Om nån är det blir alla. Så var inte kanske så jätte lyckad matstund. Måste säga att det inte var en så lyckad dag heller. Vi satt sen bara resten av kvällen framför tv:n och såg på när Vippe spelade. Fast vår strand resa var lyckad ivarjefall!
 
 
Idag vaknade vi alla lite tidigare så gick jag, Robin och Minéa in till stan. Vi stannade också på vägen i en lekpark. Härligt!
Tyvärr efter det var stämningen lite sämre igen. Mamma var typ stressad för att hon ska imorgon ha party light. Hon hamande vara inne och städa nästan hela dagen fast det var fint väder. 
Robin var ännu trött så han nu bara satt inne och vilade hela dagen ungefär. Jag sen igen var full med energi och ville så gärna sitta ute i solen med honom när det var så fint. Våra humör kanske inte direkt passade ihop. Aå det var ju lite mindre roligt. Slutade med att Robin for ner i källarn och lade sej i sängen, jag och Minéa kom efter en stund efter och så somnade vi alla 3. Så dit for sen den dagen igen :/ När vi vaknade var solen borta...
Efter att vi sovit blev Robin äntligen pigg. Just då. Så var det inte många timmar kvar tills han skulle tillbaka till milin..
Före det for vi iallafall och hälsade på min fammo och min faster! Vi hade roligt och solade började lite titta fram igen.
 
 

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela