Saknar dej Lily

Publicerad 2014-07-15 09:30:09 i Allmänt,

Det har hänt något så hemskt för vår familj. Varför kan inte allt bara vara bra för en gångs skull? 
Ivarjefall, så någongång på natten mellan torsdagen och fredagen har Lily hoppat ut genom fönstret. Vi har ännu inte hittat henne. Hon är så ju himla oskyldig och rädd så hon kommer ju bara springa längre och längre bort.. 
Jag har lagat upp på facebook att Lily är borta på många sidor och väldigt många har varit jätte snälla och delat bilden. Det hjälpte faktiskt lite. För igår ringde det en väldigt snäll äldre man åt mej som sa att han tror att han hade sett Lily. Beskrivningen passade exakt på Lily. Lily har börjat vandra mot kärsämäki. Hon hade setts vid Leaf areenas parkering och sedan sprungit bakom siwa. Med andra ord har hon börjat gå väldigt långt. Vi for till området och söka men vi såg ingen Lily alls... Vi gav lappar åt folk, hängde upp på stolpar, roskisar och vi satt även i postlådor. 
Vi har nu lagt upp lappar också här i vårt område och lite överallt mot kärsämäki hållet. Får hoppas nån ser henne. Nåh, hon levde ivarjefall igår och gör det säkert idag ännu så det är väl positivt... Hon börjar bara vara så himla långt borta ju...
 
 
Saknar Lily så himla mycket ju <3... Kan inte sova på nättena och det känns som om man går med en stor klump i hjärtat hela tiden :( Lily måste komma hem! 
 
Nåja igår kom min mamma,pappa, syster o bror hit. De hjälpte till att söka Lily och att lägga upp lappar. Dom ska till Åland för några dagar så vi är barnvakt åt Nala och den nya kattungen som dom har skaffat. Den har inte precis ett namn ännu, men ska kanske heta Nela, vilket jag tycker är tråkigt hehe. Nåja, ivarjefall så är den helt mega söt! Den tycker om att ligga i famnen och inne i skjortan. Man smälter <3
Puppsiga Nala
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela