Gymduktig och nytt hår

Publicerad 2014-01-27 14:32:32 i Allmänt,

Har varit duktig och köpt ett 10gångers kort till Gym och jomppa. Ska försöka lite röra på mej igen, eftersom jag är säkert en av världens lataste människor. Nåja, köpte nya gymnastiktossor och så bar det av! Har dock bara varit 1 gång hittills. Ja, och sen har jag ju sällskap av Miksu så är det ju hundra gånger roligare! Fint första gången vi for på jomppa valde vi direkt bodypump, utan att destumer veta vad det var (vi blanade med bodycombat). Fy vad det var tungt med alla tyngder och allt! Haha vi tänkte typ dö. Benen och armarna kändes som spagetti, klarade knappt att gå ner för trapporna när vi skulle hem. Skön muskelvärk hade jag också i 3 dagar. 
Ikväll ska vi fara igen, nu borde det vara nåt som är lite mer för oss tror jag! :)
 
På Fredagen for vi till Ekenäs. Det var en god stund sen vi var där senast, så det var helt skönt. Vi tog det nu bara mest lugnt och sådär. Vi åt gott, spelade monopol(spelet slutade med fusk så jag visade min dålig förlorare sida och var inte med längre, hah! man ska inte fuska med mej!), och bakade med min syster mumsiga cupckakes, med apelsin, choklad och jordgubb. 
 
På Söndagen for jag till Robins mamma för att fixa håret! Äntligen, var typ 1 år sen jag gjorde något med mitt hår sist. Efter 3 timmar var mitt eländiga tjocka långa hår fixat! Och jag blev jätte nöjd!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela