Och ännu mer

Publicerad 2013-09-30 09:15:37 i Allmänt,

På Söndagen kom Minéas fammo och farbror och hälsade på till vår lägenhet. Fammo hade varit med sin syster till Estland, så det blev för Minéas del ännu mer nya saker.. Haha. Börjar blir riktigt bortskämd den där ungen! :D 
 
Efter att dom suttit där en stund for vi alla vidare till IKEA för Minéas fammo skulle ha något därifrån till badrummet. Vi gick lite omkring och såg. Efter vår rundtur, så gick vi olika vägar. fammo och Farbror for vidare och letade det de behövde, eftersom de hade oturen att det inte fanns i IKEA. Vi for också vidare och se lkte i Kodin 1, på skojjs skull.
Hemma blev det plättar och sen bar det av till lilla Ekenäs igen. 
 
Prinsessan fick en svart Brios gåvagn, som hon direkt blev förtjust i. Hon kunde gå med den direkt, nu far det bara snabbare och snabbare när hon knuffar framåt på den. Leendet är på högsta nivå.
 
Dom här kläderna fick hon av sin fammo från Estland. Riktigt fina faktist. Allt utom den sista pyjamasen var därifrån, för den är lingon&blåbär.
 
Dom här rockarna och mössorna var begagnade av nån av Minéas fammos grannar. I fint skick var kläderna och såg ut som riktigt nya! Mössorna var inte ens avända. Inte illa. Rosa rocken kommer nog i bruk först ästa år, den är ganska stor ännu.
 
Busungen som gav en stor puss åt mamma när jag hade läppstift på mej. Nu fick hon också lite smink på läpparna. Fint tycker hon :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela