Update!

Publicerad 2013-11-26 15:00:55 i Allmänt,

Vilken julfiilis jag redan har! Förstår inte hur jag alltid ska få julfiilis så himla tidigt? precis varje år, sen äntligen när det är jul har fiilisen försvunnit för längesen! Tur så har jag min lilla syster som delar känslan med mej. 
Idag ska vi antagligen fara och köpa glögg och pepparkakor, skulle göra det igår men det blev helt enkelt inte av.
Mamma har börjat jul dekorera lite smått, som inte gr saken så mycket bättre :) 
 
 
Man känner sej så himla lat just nu för tillfället. Min mamma och pappa har båda börjat träna som någo dårar, ivarjefall min pappa. Han far till gymmet och på länk med hundarna varje dag, ibland far han och simma också. Han har riktigt en personal trainer som lagt upp et schema åt honom. Inte illa! Måste nog säga att det är jätte duktigt av honom :) 
 
Det här blir kanske 5 natten jag halv sovit. Har tappat räkningen. 
Minéa har haft sån snuva att hon inte alls kunnat sova och vaknat minst varje timme. I början var jag så himla trött, men nu har min kropp och hjärna vant sej att inte sova så nu kan jag inte ens sova fast jag skulle få chansen. Om Minéa sover bra inatt så kanske min sömn kommer tillbaka. Snuvan har börjat bli bättre ivarjefall.
Aiju, vi köpte på veckoslutet simdräkt åt Minéa så vi slipper och simma! bara hon blir frisk :) 
 
Minéa har utvecklats helt massor den här korta tiden igen! Alltså hon är ju så himla smart! Vet inte ens hur hon kan veta vissa saker! Massa nya ord har hon lärt sej som t.ex. sukka, kirja, lyhty, Mineea, lamppu.. Och det är helt som om hon förstår nästan allt man säger åt henne. Hon lyder också jätte bra. Om man säger att hon inte får göra någonting så gör hon inte det, som t.ex. fara upp för trapporna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela