Så slött

Publicerad 2013-11-21 13:55:21 i Allmänt,

Den här veckan har gått så himla långsamt och vi har inte haft någoning alls att göra på dagarna. Idag har varit värst. Alltså herregud vad slött vi har. Vi har redan lagat maten klar och städat lite i huset, vad sen? 
Skulle kunna fara ut en sväng men vädret är inte precis det bästa. Skulle ha sån lust att fara till simhallen, men Minéa har ingen simdräkt, måste skaffa det först. vet ju inte vilka som är bra och igenting. Har sett på så många olika. Är inte så roligt att fara ut någonstans ensam bara på "äventyr" + att det kostar mycket. Shopping skulle vara roligt men har inte precis pengar till det. 
Kära julgubben, till julklapp önskar jag mej mera pengar och vänner som är i närheten och har tid att göra saker på dagen som inte har skola elelr jobb, tack! 
Finns väl inga andra alternativ än att fortsätta sitta inne och slöa .. :D
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela