Åbo, Lägenhetstitt, 1 årsgranskning och fotografering

Publicerad 2013-11-19 09:40:37 i Allmänt,

Förra veckans Onsdag for vi ju med Minéa och katterna till Åbo.
På Torsdagen kom Miksu på besök för hon var så snäll att hon skulle komma med och se på lägenheten. Vi hade jätte roligt (som alltid). Är nog jätte glad att hon kom med för skulle jag varit ensam skulle jag säkert vänt om och farit tillbaka hem så fort vi kommit dit! Där var helt massor av folk. Ungefär 30stycken andra! Jätte roligt.. 
Fick nog en känsla att okej det här sket sej, men man vet ju aldrig. Annars var lägenheten helt perfekt! och det tyckte tydligen många andra också. He he. 
 
 
På Fredagen vaknade jag och Minéa i lugn och gjorde oss klara för att starta mot 1 års granskningen. Vi tog bussen dit och allt gick bra, förutom att Minéa tyckte det var så tråkigt när bussen stannade vid Torget och väntade där jätte länge. Det blv liksom lite gnäll, men när bussen for vidare var hon glad igen. 
När vi så gott som var framme, var vi gnaksa mycket i förtid så Minéa fick leka i väntrummet och det tyckte hon var jäätte roligt. Jag blev riktigt förvånad hur bra hon gick. 
När det var vår tur sa Rådgivaren at hon var jätte imponerad av att hur många ord Minéa kan säga. Haha. Annars också var allt bara bra och Minéa väger nu 10.9kg och är 79,5cm lång. Hon fick också 2st vaccin sprutor som inte alls var roligt, var inte alls roligt och se hur hon led och grät så tårana bara sprutade. Hon försökte klättra upp på mej och höll så hårt om mej och skrek "mammaa, Mamma!" Usch :( 
Hemma tog vi det bara lugnt och väntade att Robin skulle komma dit. Efter det gjorde vi inte så mycket. Minéa for och sova, jag och Robin tittade på ett avsnitt the walking dead. 
 
På Lördagen for vi till Skanssi. Minéa fick äta på RAX för första gången. Det tyckte hon att vara ganska så gott :D (förståss åt hon ju inte pizza, utan där finns ju helt vanlig mat också) Sen såg vi lite omkring på saker och så stannade vi lite i lekrummet, där Minéa hade roligt och lekte. Haha var så bra när hon lekte med någon flicka som var ungefär i hennes ålder (halvår äldre kanske) så när hon gjorde något sa Minéa "Ei" och skakade på huvudet.. :D sen körde hon där andra en bil mot Minéa så sa Minéa "Ai, Ai!" och skuffade bort bilden. Kanske det blir en riktig tuffing av Minéa.
På Kvällen firade jag och Robin vår 2 årsdag med Vin, choklad, the walking dead och nån konstig film! 
Före det åt vi till Middag Ugnslax med vitvinssås och potatismos. Nam!
 
På Söndagen for vi till Robins mommo och åt Svampsås med Potatis, efter det for vi till Minéas fammo och spenderade dagen där. På Kvällen for vi tillbaka till Ekenäs. Vi skulle kanske blivit kvar i Åbo med Minéa om inte Minéa skulle ha 1 års fotografering på Måndagen. Vi hade nog så skönt där. Väntar så på att fö fara tillbaka (fast en ny lägenhet som är större skulle ju inte alls skada) 
 
På Måndag morgon vaknade vi lite tidigare och for iväg på fotograferingen. Jag förväntade mej bara det värsta att Minéa skulle hålla på att skrika och gråta. Tvärtom! Minéa tyckte det var jätte roligt och fotografen sa att han var jätte nöjd med bilderna! Bilderna blev nog såå lyckade! Fotografen var og också jätte duktig med barn och att få Minéas uppmärksamhet. Var nog riktigt och skrattde själv åt honom också så som han höll på.. hah!
Såhär "glada" och trötta var vi när vi steg upp tidigt som på de 2 första bilderna. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela