Heips

Publicerad 2013-05-16 20:41:00 i Allmänt,

Nå nu närmar sej sommarn! Har fortfarande lyckats att fara på länk eller ut o gå. Har inte heller ätit nån karkki. Ganska duktig e ja nog ;) E ganska skönt att fara ut på kvällen när det är så himla fint väder.
Satt idag på mej shorts för första gången i år, kändes somrigt! Men usch så jag har bleka ben... Får bara vänta att dom blir lite brunare, sen känns det säkert lite bekvämare att ha shorts. 
Ett stort minus angående vädret är att Minéa inte slipper o fara ut på balkongen för att sova.. Det är alldeles för varm + att vi har solen där för det mesta. Endast där vid morgonen kan hon fara för då e de skuggift och svalt. Hon har jätte svårt att somna inne.. Så stackarn är hur trött som helst sen på kvällen. Igår fick vi ta en lång promenad så hon kunde sova .. :)
 
 
Sommar flickan :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela