Skanssi med Jenny <3

Publicerad 2013-03-01 10:03:00 i Allmänt,

Igår vaknade jag ganska tidigt eftersom vi som sagt har världens mest obekväma säng, men som tur var det sista natten vi sov i den för vi fick en ny säng! En begagnad förståss, men den är större och bekvämare. Hoppas man nu ivarjefall skulle börja sova bättre. Efter att nån man hämtat sängen och vi placerat den på plats ringde Jenny att hon nu är i Åbo. Hon har sportlov så hon skulle komma och hälsa på :) När hon var här såg hon lite på vår lägenhet, sen körde Robin oss till skanssi för att shoppa! Robin var först med en stund, vi köpt lakan tilll nya sängen, sen for vi alla och äta på RAX. Minéa fick se på förståss. Robin lämnade oss så blev kvar med bara Jenny och Minéa. Vi hade jätte roligt och skrattade massor. Vi shoppade lite smått. Minéa fick 1 par leopardbyxor och en body, jag köpte åt mej lite underkläder + solglasögon. Vi satt också på café och såg på folk. Det var jätte roligt att träffa Jenny igen, har inte träffat henne på evigheter! Så vi hade ganska mycke ändå att tala om ;) Annars jomssar vi något konstigt bara, hehhe. Vet inte när jag får träffa henne nästa gång, men hoppas det blir snart :) 
Efter att Robin hämtat oss igen släppte vi av Jenny vid tågstation och vi for hem, hade badkväll och så somnade vi alla i den nya sängen efter ett avsnitt av CSI.
 
 

Kommentarer

Postat av: jennyy

Publicerad 2013-03-01 18:02:45

ååh va fiiint {{=) hoppas du int maindaaah men ja koppssaaa domhä bildena av dej iställe 0:)

Svar: Tack {{=) Nää de okej, fast de nog e sama bilder bara att ja muokka domhä o ja vet it hu du villd ha dina så.. :D
Emilia

Postat av: Emmy

Publicerad 2013-03-02 10:09:41

Den dä bilden på er i spegeln är absolut bäst! :D Haha nä t.o.m Minéa ler i bilden :D

Svar: Joo de va lite rolit :) Hon brukar allti skratta nästan nä hon sir sej själv i spegeln :D
Emilia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela