Resa till Österbotten

Publicerad 2013-03-28 11:42:00 i Allmänt,

Igår vid 15 tiden startade vi mot österbotten. Vi skulle till Bennäs till Robins fammo och faffa och träffa dem + Robins pappa och hans sambo. Vi skall vara här över påsken, vet inte precis när vi kommer hem igen, antagligen på Söndagen eller Måndagen. Var lite orolig hur resan skulle gå, eftersom det är så lång väg. Tur så gick resan bra ivarjefall! Minéa sov över hälften av vägen och vi stannade bara 1 gång så hon kunde äta och få blöjan bytt, sen satt hon nästan resten av vägen snällt och stilla, fast i slutet började det bli jätte tråkigt så då blev de lite skrik men vi var snart framme så det var inte så farligt. Vi kom tryggt fram ivarjefall. När vi kom hit så åt vi lite och sen skulle vi fara och lägga oss för klockan var typ 10, och vi var trötta efter resan men de tog ju en tid tills Minéa kudne somna när hon hade sovit så länge i bilen. Till slut somnade hon ungefär 1 tiden. Natten var lite jobbig för oss, jag vaknade säkert med 15 minuters mellanrum hela natten... och Minéa sprattlade jätte mycket och sov oroligt, sen vaknade vi ren klockan halv 8.. Så är ganska trött idag. Robin sov ivarjefall på natten han ;). Nu ska vi si vad vi hittar på att göra, kanske far vi ti jeppis ett varv? :)
 
Såhär byter vi blöja i bilen :)
Nam, piltti runt mun haha
Robin e glad :)

Kommentarer

Postat av: Emmy

Publicerad 2013-03-29 16:10:21

Smart sätt att byta på x) Kiva att de gick bra fast de to länge å åka :) Hoppas ni kommer hem snart så hinner vi träffas pånytt sen :DD

Svar: Joo men de sir ju lite konstit ut kanske.. :D Japp, vi startar mot åbo antagligen på Måndan :D
Emilia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela