4 Månader

Publicerad 2013-03-12 12:42:00 i Allmänt,

Har verkligen haft fullt upp de här senaste dagarna med Minéa, hon har börjat kräva jätte mycket underhållning så man är riktigt slut, har nästan inte tid för något annat än henne för inte sover hon länge på dagarna mera inte.
På veckoslutet var vi i Ekenäs allihop. Eve hade som sagt kalas på fredagen, vi fick äta alla rester det fanns pizza, chips, kaka, kex och karkki. På Lördagen for mina föräldrar till ett par bekanta så jag och Robin fick se efter Eve och Vippe också eftersom de kom hem först klockan halv 3 på natten. Det var ganska jobbigt för Minéa var på dåligt humör + att det var hundar att sköta och fara ut med. Nåja, vi såg ivarjefall på TV hela kvällen, först American Idol, sen Kidsing och sen melodifestivalen, hehe. Inte så bra låt som vann. Hann inte ens lyssna så noga på alla låtar när nån var så sur men. 
På Söndagen for vi tillbaka till Åbo.
   
 
Igår blev lilla prinsessan redan 4 Månader. Hon växer så fort! Vi var till läkaren idag och allt var bara bra med henne, hon är nu 66cm lång och väger 6,85kg. Nu får hon börja smaka på mat, ivarjefall potatis. Idag ska hon få smaka på sin första potatis, får se hur det blir!
 
 
Den här bilden passar faktist in på min älskade pojkvän de här senaste dagarna, han har varit så super duktig och hjälpt massor till är han varit hemma, han har också storstädat lägenheten, vet inte varifrån han fått sin energi, men han är så duktig så <3 Uppskattar faktist hans hjälp!
 

Kommentarer

Postat av: jennyy

Publicerad 2013-03-13 10:16:01

Oj va snabbt tiden går! :)

Svar: Aj du menar! :)
Emilia

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela