På Äventyr

Publicerad 2013-07-22 22:11:00 i Allmänt,

Har haft några härliga dagar nu när Robin var ledig från milin ända från fredagen till Måndag kväll.
Åh, vad jobbigt när han måste vara där.. Känns som om han varit borta i evigheter de här 2 veckorna. 
Nåja, jag och Minéa borde nog klara oss riktigt fint, för Robin slipper ut på fredagen igen så! 
 
Före Fredagen då Robin slapp ut hade vi bestämmt oss för att vara det här veckoslutet i Ekenäs. Vi gjorde inte så mycket den första dagen, för han kom ju först klockan 4. Pappa lagade pizza åt oss alla som var jätte gott. Sen vilade vi mest för Robin var så trött. Vi skulle se en film men mittiallt somnade han, så vi bestämde oss att kanske det är bäst att fara och sova iställe, haha.
 
På Lördagen hade vi lite mera att göra ivarjefall. Först tänkte vi att det skulle vara skönt om vi skulle fara till sommarstugan, men det blev lite ändrade planer eftersom min käre pappa hade tagit med sig båtnycklarna imisstag ända till Sysmä, där han skulle övernatta hos sin syster. Eller hans systers sommarstuga där. Så vi fick komma på något annat iställe. Mamma föreslog att vi skulle fara till Ingå. Lite random, men dit for vi. Där var ganska tråkigt och det fanns inget att se, haha. Så vi åt en varsinn glass och körde iväg tillbaka mot Ekenäs. 
Vi for till mammas andra förslag som var Sommarö. Vi for dit och äta mat. Efter maten for vi tillbaka hem.
Senare mot kvällen tog vi en promenad i Ramsholmen med hundarna och talade om lite allt möjligt.
 
 
 
 
 
 
 
 
På Söndagen när min pappa kom hem och hade båt nyckeln med sig så for vi till sommar stugan istället, dock hade vi en Viljam med oss som så gärna ville följa med + att han hade packat färdigt före vi hade gett ett svar om han får komma med eller inte. 
Vi köpte massa gott som vi tog med oss. Vi grillade massor och så hade vi godis, chips, choklad och olika limun. Vi badade bastu och iarjefall jag skulle ha haft lust att fara och simma men vattnet var bara 12 grader(!) så vi skippade det. Annars spelade vi kort och bara tog det lugnt. Undrar om det var sista gången vi var till den sommarstugan? Nästa sommar har vi den inte längre. KANSKE far vi ännu nån gång före sommarn helt är slut?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela