Tivoli

Publicerad 2013-04-27 19:12:00 i Allmänt,

Idag blev det en lite annorlundare Lördag. När Robin kom hem från jobbet så fick han för sej att vi skulle fara ut och gå. Vi tog bilen till kuppis och lämnade den sen där och så for vi och gå lite i kuppis parken. Mittiallt såg vi att där tydligen var tivoli, så vi for dit. Tror det var samma som brukar vara i Ekenäs. Det var ju lite random, men Minéa fick ivarjefall fara på sitt första tivoli, wei. Vi gick nu lite omkring där en stund och så stanande vi för att dela på lite franskisar. Minéa tyckte det var ganska roligt att se på massa folk. Vi var också på nukketeatteri, hehe, men det var lite trångt där så vi var bara en stund. 
När vi varit på tioli fortsatte vi vår långa promenad mot centrum och auraå osv. Mittiallt hade vi varit ute någo 3timmar. Så det blev en lång promenad, men alla hade roligt! :) Nu lider både jag och Robin av skavsår och blåsor på föttren ! :D
 
 
 
 
 
 



 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emilia

Finlandssvensk 21 årig mamma till min älskade dotter Minéa. Är utbildad kock, men jobbar som närvårdare för tillfället. Är tokig i katter. Har 2 st kattsystrar, Lily och Lucy.På min blogg kommer det finnas lite allt möjligt som tankar, vardagen och säkert en hel del bilder. Hoppas ni trivs här! :)

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela